Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Intäktscontroller till advokatbyrå

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du en examen inom ekonomi och söker nu din nästa utmaning i arbetslivet, då är denna roll något för dig! Academic Work söker nu en Intäktscontroller åt vår kund som är en advokatbyrå, med start omgående. Välkommen in med din ansökan redan idag!



Om tjänsten

Vi söker för vår kunds räkning en strukturerad och serviceinriktad person som vill jobba i rollen som Intäktscontroller. Du kommer att arbeta nära ett antal delägare och ansvarar för att säkerställa att intäkterna blir korrekta avseende avtal och upparbetad tid. Du kommer att arbeta inom ekonomiavdelningen i en grupp om 15 personer som arbetar med bland annat lön, business controlling och redovisning. Du kommer även arbeta nära andra Intäktscontrollers varav en är gruppansvarig som rapporterar till CFO:n, som även kommer att vara din chef. Teamet präglas av öppenhet och servicekänsla då klienterna står i fokus.

Du erbjuds en roll med goda utvecklingsmöjligheter där du kommer spela en central roll hos vår kund och få ett brett kontaktnät.



Arbetsuppgifter
  • Ansvar för fakturering
  • Kravhantering
  • Daglig kontakt med delägare och klienter avseende ekonomiska frågor
  • Vara delaktig i utveckling av processer och arbetssätt
  • Hantera diverse ad-hoc frågor


Kvalifikationer
  • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som i skrift.
  • Har en Civilekonomexamen eller en utbildning som bedöms likvärdig
  • Har arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet eller kunskap i Microsoft Dynamics 365 eller AX 2009

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

Som person är du en drivande, engagerad och strukturerad person med skinn på näsan. Du har en hög servicekänsla och uppskattar att arbeta i team såväl som att driva ditt eget arbete framåt. Du tar stort ansvar för att driva dina arbetsuppgifter framåt och har ett öga för kvaliét. För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Hjälpsam
  • Social
  • Ansvarstagande
  • Intellektuellt nyfiken
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se