Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Sales Trainee till Academic Work

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du Business Smart? Kämpar du lite mer än alla andra. Har ambitionen att alltid komma längre, lyckas lite bättre och är aldrig helt nöjd. Då är Sales Trainee något för dig!Om tjänsten

Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen!

Arbetsuppgifter
Som LIA kommer vi att ge dig förståelse och inblick i hela vår arbetsprocess. Du kommer att få ta ansvar och prova på flertalet arbetsuppgifter i olika projekt. Under din praktik kommer du att tillhöra vår interna säljorganisation och arbeta med att stötta och underlätta för våra Account Managers i deras dagliga arbete med att söka upp och kontakta företag i behov av våra tjänster inom personaluthyrning och rekrytering.
Det här är chansen för dig att få inblick i försäljningsaffären och samtidigt få komma till en arbetsplats som andas vilja, målmedvetenhet och gemenskap. Du kommer med din arbetsinsats att vara en viktig kugge i vår säljorganisation i att hitta nya affärsmöjligheter. Vår ambition är att du efter examen ska bli Account Manager hos oss!

Exempel på arbetsuppgifter är:

 • Nykundsbearbetning genom prospektering av obearbetade företag
 • Mötesbokning
 • Kartlägga nya affärsmöjligheter genom att hitta obearbetade avdelningar hos våra befintliga kunder
 • Omvärldsbevakning av kunder
 • Övriga arbetsuppgifter som underlättar arbetet för våra Account Managers
 • Sambesök tillsammans med våra Account Managers

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att styras av din egen utvecklingsbenägenhet vilket på sikt kan innebära mer ansvarKvalifikationer
 • Studerar en yrkesutbildning inom Account Management eller motsvarande
 • Söker en LIA praktik på minst 8 veckor
 • Har ett stort intresse för försäljning och en vilja att utvecklas inom området
 • Är obehindrad i svenska och engelska, då båda språk används i arbetet

Det är starkt meriterande om du har:

 • Har erfarenhet av att arbeta med service eller försäljning

Som person är du målfokuserad och tar själv initiativ till att hitta nya kontaktvägar och driva resultat. Du är orädd och ihärdig och ger inte upp i första taget. Det är viktigt att du är trygg i dig själv. Du tror på dig själv men är medveten om dina begränsningar, samtidigt som du visar ödmjukhet inför uppgiften och din kompetens.

Utvecklingsmöjligheter

Vid lyckat samarbete efter färdiga studier ser vi att du med fördel och fortsatt intresse blir Account Manager hos oss på heltid! Du kan läsa mer om rollen som Account Manager här.

Vår kultur #weareacademicwork

Vår kultur & våra värderingar

Vår mission - We make people grow

Instagram@academicwork

Facebook

Sök tjänsten genom att klicka på skicka ansökan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under ”mina sidor” på din profil.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på jessica.billquist@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juli 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se