Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Field Sales Representative inom Retail till Wolt

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Du kanske är trött på att läsa jobbannonser med milslånga kravlistor och trendiga modeord som ger känslan av att "Finns den här personen ens?!" Vi förstår. I den här annonsen ska vi vara ärliga gällande vad vi söker, varför Wolt samt vad du har att vinna på att börja hos just de! Vi söker nu flertalet passionerade och drivna kollegor som vill vara med och forma framtidens samarbeten inom retailbranschen. Är det du? Sök redan idag, urvalet sker löpande!Om tjänsten

Som Field Sales Representative inom Retail kommer att spela en viktig roll i Wolt’s fortsatta resa mot att bli ännu större. Din huvudsakliga uppgift är att aktivt etablera framgångsrika partnerskap med butiker, där du ökar Wolt’s närvaro inom retailbranschen. Genom att arbeta relationskapande med butiksägare och beslutsfattare kommer du att presentera Wolt’s erbjudande, och motivera de att ansluta sig till deras plattform. Ditt arbete innefattar att boka och genomföra möten, där du presenterar Wolt's tjänster och produkter över telefon och i fysiska möten, samtidigt som du förhandlar fram lönsamma affärsvillkor. Du kommer att vara en nyckelperson för att driva expansionen av deras tjänster till nya butiker och områden i Sverige.

Med god produktkännedom kommer du att tydligt kommunicera hur Wolt kan stärka verksamheter och erbjuda skräddarsydda lösningar för deras behov. Dessutom kommer du att samarbeta nära med andra interna avdelningar för att säkerställa en sömlös övergång från försäljning till implementering och support.

Du erbjuds

  • Det bästa av två världar får du som anställd hos Wolt; En scale up med en efterfrågad produkt möter ett väletablerat företag med starka ägare och med ett långsiktigt perspektiv.
  • En unik möjlighet att vara med på en resa. Du är därför välkommen att bidra med dina idéer om hur vart resan går och kommer få vara med i utvecklingen av nya verktyg och arbetssätt.
  • Fast månadslön, med ett schysst förmånspaket och möjlighet till att förvärva aktier.


Kvalifikationer

Vi söker dig som verkligen vill utvecklas inom försäljning, med eller utan tidigare säljerfarenhet. Hos Wolt är din ambition den viktigaste nyckeln för att lyckas. Vi tror att det är din personlighet och potential som avgör om du blir framgångsrik som Field Sales Representative. Om du har ett driv och en vilja att utvecklas kommer Wolt att ge dig kunskaper och förutsättningar att lyckas, ett steg i taget!

Av Wolt kan du förvänta dig en gedigen introduktion, löpande coachning och tydliga mål - och det är upp till dig hur du använder din kreativitet, säljutbildning och ambition. Du kommer tilldelas potentiella kunder som du sedan bearbetar på ett professionellt och personligt sätt.

Detta är en roll där du ges stor frihet under ansvar men det förväntas också av dig att du är en person som kan hantera det ansvaret med allt från att planera din dag och ta ansvar för att ta dig framåt även i situationer när det känns utmanande.

Vi ser att du har:

  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska - talar du något ytterligare språk är detta ett stort plus!
  • Möjlighet till att ha en resande tjänst, detta eftersom rollen innebär en hel del resande med övernattning på andra orter runt om i Sverige. Du behöver därför kunna vara borta upp till 75 % av din arbetstid.
  • Tidigare arbetslivserfarenhet från en roll där du blivit van kundkontakt, företrädesvis från en servicefunktion där du fått erfarenhet av att skapa förtroende i kommunikation med andra på ett ärligt och empatiskt sätt. Erfarenhet av B2B försäljning och retail-branschen är starkt meriterande.
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Läs gärna mer om hur vi använder oss av testerna här: Tester i rekryteringsprocessen | Academic Work

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juni 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se