Hoppa till innehåll

Glasmästare till Werksta Stockholm Danderyd

Sista ansökningsdag
14 februari 2025 (166 dagar kvar)
Publiceringsdatum
28 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om rollen

I rollen som erfaren glasmästare på Werksta Stockholm Danderyd kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa hög kvalitet och kundnöjdhet vid alla typer av glasreparationer och -byten på fordon.

Erfarenhet och kvalifikationer

Vi söker dig med omfattande erfarenhet som glasmästare. Erfarenhet av att arbeta med olika typer av glas och fordon är ett krav. Det är också meriterande om du har relevant yrkesutbildning inom glasarbete eller fordonsteknik. För denna tjänst krävs B-körkort och du ska behärska svenska flytande i både tal och skrift.

Arbetsuppgifter och ansvar
  • Reparera och byta ut vindrutor och andra fordonsglas.
  • Utföra glasreparationer i enlighet med tillverkarens specifikationer.
  • Hantera verktyg och utrustning för glasreparationsarbeten.
  • Samverka med kollegor för att säkerställa effektiva arbetsflöden och bästa möjliga resultat.
Vi erbjuder digWerksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår karriärsida och läs mer om våra verkstäder på vår hemsida.Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna platschef, Christian Lönn, 08-622 92 06. Koncernen WerkstaWerksta Stockholm Danderyd är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werksta vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 33 verkstäder med ca 650 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 40 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werksta ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med ca 60 verkstäder samt 13 verkstäder i Norge. Werkstas huvudägare är investeringsfonden Procuritas.

Vi ser fram emot att få din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 februari 2025 (166 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se