Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

Fleet Coordinator

Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet från mobilitetsbranschen, bilåterförsäljare eller annan verksamhet med omfattande vagnparkshantering? Är du noggrann och trivs med att arbeta i ett högt tempo? Sök rollen redan idag och anslut till Europcars härliga Fleet-team!

Vad erbjuder vi?
* Marknadsmässig lön
* Stor möjlighet till utveckling
* En arbetsplats där du får vara med och utveckla processer
* Hybridarbete.

”Europcar är Europas ledande mobilitetsföretag och vi finns representerade i stora delar av världen. I Sverige hittar du Europcar på mer än 170 platser, utspridda över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Europcar erbjuder kunder ett bredd utbud av tjänster, boka bil från några timmar upp till ett år och välj fordon som passar utifrån både behov och tillfälle. Europcar har ett brett produktutbud med mikromobilitet och personbilar hela vägen upp till transportbilar och husbilar, där ett stort fokus de senaste åren legat på att elektrifiera fordonsflottan. I Sverige drivs Europeisk Biluthyrning AB som är ett dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB med huvudkontor i Södertälje. Inom Europcar Sverige arbetar idag cirka 300 medarbetare varav ca 100 på våra egna stationer i Stockholm & Göteborg, 50 på vårt Huvudkontor. Resterande 150 arbetar hos våra representanter. Våra värderingar speglar det vi tror på och det vi står för: Driv, Integritet och Hållbarhet.”

Vem söker vi?
Vi lägger stort fokus på personlig potential men för att lyckas i rollen tror vi att du har/är:

* Eftergymnasial utbildning inom ekonomi/logistik alternativt likställd kunskap som förvärvats genom arbetslivserfarenhet
* Goda kunskaper i svenska och engelska
* God systemvana och erfarenhet av arbete i MS Office
* Meriterande med erfarenhet från hyrbils/ bilåterförsäljare branschen.

För att passa in i rollen är du strukturerad, noggrann och har en stark teamkänsla. Att kunna prioritera, analysera och planera ditt dagliga arbete är av stor vikt då du i perioder kommer ha mycket att göra. Du kommunicerar väl i både tal & skrift och trivs med att arbete med ett brett kontaktnät. Rollen inkluderar breda kontaktytor från ledningsgrupp till leverantörer dagligen.

Vad innebär rollen?
* Övergripande ansvar för processer inom hjulhantering och service
* Stötta och supportera vårt stationsnät i frågor gällande hjulhantering och service
* Kostnadsgranska och hantera fakturor rörande hjulhantering och service
* Ansvar för kostnadsutfall och rapportering av relevanta KPI:er
* Förbereda och genomföra möten med samarbetspartners inom ansvarsområdet
* Företräda ansvarsområdet i externa och interna projekt
* Relevant omvärldsbevakning
* Proaktivt verka för att effektivisera och utveckla ansvarområdet
* Du rapporterar till Fleet Manager.

Europcar har sitt huvudkontor i Södertälje. Bolaget sitter i trevliga lokaler tillsammans med moderbolaget Volkswagen Group Sverige AB. Bolaget tillämpar konceptet Smart Working som innebär att man har möjlighet till hybridarbete två dagar i veckan efter introduktionsperiod.

Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag på 7 månader med en tydlig vision om en direktanställning hos Europcar då detta är ett permanent behov. Start för uppdraget är omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Intresserad? Skicka in ansökan snarast då urval sker löpande.

2Complete
Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

2Complete logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 augusti 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren