Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Säljare / Account Manager till gop

Är du en person som älskar kundmöten där du med stolthet kan erbjuda marknadsledande kvalitetsprodukter? gop är Sveriges ledande leverantör av plast i halvfabrikat. Det går bra för oss och söker nu en säljare / Account Manager som vill vara med på vår expansion inom affärsområdet Industri / Reklam. 

Arbetsbeskrivning
För rollen som säljare / Account Manager söker vi dig som trivs som bäst när du får träffa människor och göra affärer. Vi erbjuder en flexibel tjänst där du som säljare / Account Manager aktivt bearbetar marknaden och säkerställer resultat genom att utveckla både befintliga och nya kunder. Du ansvarar för försäljningen i ett distrikt som omfattar södra Stockholm samt en tänkt triangel mellan Stockholm, Örebro söder om Mälaren och till Norrköping. Varje kvartal besöker du dessutom Norrland vilket innebär 3-4 veckor/år. Sammantaget beräknas du behöva övernatta på annan ort 20-25 dagar per år.

Som säljare / Account Manager är du ansvarig för tillväxt, utveckling och lönsamhet för distriktet vilket inkluderar budget, försäljning och prissättning samt rådgivning. Du ingår i ett försäljningsteam för industri- & reklamsegmentet bestående av sju personer och jobbar i nära samarbete med övriga avdelningar. Att kunna sälja in och implementera bolagets olika produkter och koncept är en viktig del av din vardag och du arbetar kontinuerligt med att besöka och utbilda våra partners. Kundunderlaget är brett och du besöker allt från tryckerier och plastbearbetare till glasmästerier.   

Vad har Kent Martinsson, försäljningschef industri & reklam, att säga om tjänsten och företaget?

”På gop får du arbeta i ett entreprenörsdrivet företag med stor tillväxtpotensial och stark framåtanda. Personligen uppskattar jag att företräda flera starka varumärken som bidrar till bra och långsiktiga lösningar för våra kunder. Jag behöver ytterligare en teammedlem i Stockholm för att fortsätta vår tillväxtresa”

Din profil
För rollen som säljare / Account Manager söker vi dig som har en stark egen drivkraft och förmåga att sätta kunden i fokus. Det viktigaste för oss är inte vad du tidigare gjort, däremot vill vi att du har ett mindset att vilja utvecklas och lära nytt. Vi har många experter inom företaget som du kommer att lära dig mycket av både under din introduktion och efter. Det är en fördel om du tidigare har arbetat med uppsökande försäljning inom B2B. Du behöver även ha god datorvana och behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

Egenskaper vi värdesätter:

  • Strukturerad
  • Målmedveten och har en affärsmässig och kundorienterad approach
  • Förmågan att förstå kundens behov och ha en rådgivande roll där du kan erbjuda den lösning som passar bäst
  • Fallenhet för att hitta nya sätt för att utveckla affärer med kunder

Vi erbjuder
Du är välkommen till ett starkt lönsamt bolag med stora framtidsplaner. Vi är en platt organisation där möjligheten till påverkan är stor och eget ansvar ses som en självklarhet. Vi är en dynamisk arbetsplats omgiven av kollegor med stor kunskap och höga ambitioner. Vi erbjuder bra villkor i form av fast lön, bonus, tjänstebil och möjlighet att påverka hur din dag ser ut. Du utgår från vårt nybyggda kontor i Kungsängen, men det finns även möjlighet att vissa dagar arbeta hemifrån 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Christopher Thorstrand. Du når Christopher på 073 521 65 89.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om gop
gop är experter inom alla typer av plastmaterial och vi vet vilken nytta de var och en kan skapa för samhälle, företag och privatperson - nu och framåt. I vårt erbjudande ryms både innovativa, egenutvecklade produkter, marknadens starkaste varumärken och kundanpassade lösningar. Våra kunder finns inom bygg, trädgård, entreprenad och industri över hela Skandinavien. Vi arbetar i nära samarbeten med våra kunder så att vårt erbjudande anpassas för den verklighet som de möter varje dag. Det har varit en självklarhet för oss sedan starten 1968. gop är idag drygt 85 anställda med en omsättning på ca 550MSEK med kontor i Kungsbacka, Stockholm, Oslo och Sorø. Läs mer på www.gop.se

gop Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 oktober 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup