Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Trivs du med att övervaka och underhålla tekniska system, maskiner och anläggningar för att säkerställa en effektiv och säker drift? Vill du bli en del av ett familjeägt bolag som är Stockholms största privata fastighetsägare och som genomsyras av omtänksamhet, engagemang och framåtanda? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Om tjänsten
I rollen kommer du  att övervaka och underhålla tekniska system, maskiner eller anläggningar för att säkerställa en effektiv och säker drift. Du kommer att utföra regelbundet underhåll och förebyggande åtgärder för att säkerställa fastigheternas optimala prestanda och förebygga driftavbrott. Som drifttekniker på Einar Mattsson har du områdesansvar för någon av de tre områdena City/Södermalm, Norra eller Södra Stockholm.

I ditt ansvar ingår att ansvara för tidsregistrering och förattestering av leverantörsfakturor. Du hanterar arbetsorder via ärendehanteringssystemet och utför strukturerad tillsyn och underhåll för drifttekniska installationer enligt våra rutiner. Vid tekniska avvikelser genomför du felsökning och felavhjälpande underhåll. Din roll innefattar även utredningar och rapporter kring inomhusklimat och försörjningssystem med framtagande av åtgärdsförslag. Du leder enklare teknikprojekt och övervakar löpande fastighetens medieanvändning, genomför energioptimering och bidrar till analysarbete av energianvändningen. Du producerar även förbrukningsstatistik och annan dokumentation för att stödja beslut och utvärdering av prestanda. Du arbetar nära energispecialister, projektledare och fastighetstekniker samt har daglig kontakt med boende och externa kunder mot vilka du är noga med att upprätthålla en hög servicenivå och ett trevligt bemötande.

Rollen är placerad på Einar Mattssons kontor i centrala Stockholm och du kommer rapportera till Gruppchef Fastighetsförvaltning.
I den här rekryteringen söker vi tre personer som kommer fördelas på de tre områdena City/Södermalm, Norra eller Södra Stockholm.

Din profil
För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har minst en tvåårig fastighetsrelaterad eftergymnasial utbildning alternativt längre relevant arbetslivserfarenhet.
Du har minst 3 års erfarenhet från rollen som drifttekniker eller inom liknande områden. Du besitter högteknisk kompetens inom områden som värme, ventilation, el, kyla samt datoriserade styr- och reglersystem.

Du har förmågan att förstå och analysera påverkande faktorer i drifttekniska system med målet att optimera drift och energianvändning i fastigheter. Du kan se kundnyttan i beslut, beteenden och handlingar samt har förståelse för hur tekniska beslut påverkar kundens upplevelse och behov. Har du erfarenhet av programmering inom fastighet ses det som starkt meriterande.
B-körkort är ett krav.

Som person är du omtänksam, engagerad och framåt. Du är analytisk och kan lägga upp ditt arbete självständigt samt prioritera det som ska göras. Du hanterar press på ett konstruktivt sätt och har en prestigelös attityd som bidrar till ett gott samarbete med fokus på gemensamma mål.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Kamilla Envall på 08-120 50 432. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: drifttekniker, fastighet, fastighetsdrift, lokaler, energieffektivisering, kommersiell, teknisk, fläktrum, energikostnader, boendemiljö

Om Einar Mattsson
Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärutveckling med tillgång till koncernens breda och djupa kunskap.  Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter nästan 90 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt.

Förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av välrenommerade fastighetskunder. Vi förvaltar drygt 14 000 bostäder samt kommersiella lokaler till ett totalt värde om 60 miljarder åt olika aktörer. Ungefär 6000 av dem ägs av Einar Mattsson-sfären. Kunderna finns främst i Storstockholm.
 
Du kommer ha din bas i nyrenoverade, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm. Vi ser fram emot att få höra från dig. 

 
Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren