Hoppa till innehåll
View Group logotyp

Compliance Officer till VIEW Group, Stockholm

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Ulriikka Järnefelt
Telefon
Ansök nu
Arbetsuppgifter

I din roll som Compliance Officer har du fokus på det största affärsområdet inom VIEW Group, som är ekonomi, lön och rådgivning. Tillsammans med redovisningskonsulter inom affärsområdet, ser du till att lagar och regler efterföljs och håller dig uppdaterad kring nyheter inom området. Du kommer löpande följa upp och utveckla arbetssätt och processer, uppdatera policys och genomföra stickprovskontroller på regelefterlevnaden i verksamheten samt utreda eventuella incidenter i förhållande till gällande regelverk. I rollen ingår också att genomföra riskbedömningar och identifiera områden för förbättring. Du blir en viktig rådgivare till avdelningschefer runt om i landet och ett stöd vid frågeställningar kopplat till Compliance. Som Compliance Officer kommer du att vara ansvarig för att utbilda medarbetare i de regelverk som råder, hur man ska arbeta för att motverka penningtvätt (AML) och tillämpa dataskyddsförordningen (GDPR). VIEW Group är anslutna till Srf konsulterna.

Du rapporterar till affärsområdeschefen och är med i affärsområdets ledningsgrupp. Du ingår också i koncernens Complianceteam och rapporterar vid behov avvikelser till vår svenska VD och styrelse.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Compliance Officer ser vi att du har tidigare erfarenhet av en liknande roll och är väl insatt i processer och arbetssätt på en redovisningsbyrå. Du har en högskoleexamen alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har mycket goda kunskaper inom redovisningsregler. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat i moderna system för kvalitetssäkring och kundkännedom.

Som person är du driven, ansvarsfull och social. Du trivs med kombinationen av självständigt arbete och att arbeta i team. Vidare är du pedagogisk, kommunikativ och tycker om att dela med dig av din kunskap. Du är lösningsorienterad och van att ha många bollar i luften och samtidigt driva ditt arbete framåt. Du har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både i tal och skrift.

Du erbjuds

I din roll som Compliance Officer hos VIEW Group får du arbeta tillsamammans med ett härligt gäng kollegor, i fina nyrenoverade lokaler vid Mariatorget. Du erbjuds en spännande möjlighet att vara med och bygga upp Complianceavdelningen i Sverige där du får utveckla processer och rutiner i en växande koncern. VIEW Group är ett internationellt företag som ligger i framkant när det kommer till digitalisering och som lägger stort fokus på kompetensutveckling och att ha roligt tillsammans.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jurek Recruitment and Consulting och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se

Vi tar inte emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se

Om VIEW Group

VIEW Group består av drygt 800 medarbetare i Norge, Sverige, Finland och England. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom ekonomi, lön, IT och telefoni, i kombination med system för ekonomihantering och business intelligence.

Hos oss skapar vi framtidens sätt att arbeta med outsourcing! Med smarta digitala lösningar och smidiga integrationer automatiserar vi processer som förenklar våra kunders arbetsvardag. Våra kunder finns representerade i olika branscher och storlekar, från ägarledda till stora bolag och organisationer. Att jobba hos oss innebär att du får tillhöra en bransch i förändring där vi ligger i framkant när det kommer till att arbeta automatiserat och digitaliserat.

På VIEW Group får du arbeta med ett gäng härliga kollegor! Med olika bakgrund och erfarenheter blir det en god stämning på kontoret och vi bidrar alla till en utvecklande kultur där vi delar med oss av våra kunskaper till varandra. Hos oss blir du del av ett internationellt och teknikdrivet företag.

Varmt välkommen med din ansökan!
View Group logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!