Hoppa till innehåll
Niam logotyp

Niam söker en Compliance and Governance Manager

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Emelie Baeckström
Telefon
Ansök nu
Vi söker nu vår nya Compliance and Governance Manager!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Compliance and Governance Manager på Niam har du ett samordningsansvar för bolagets compliance-arbete. Rollen tillhör första linjen, och du är ansvarig för att säkerställa att bolagets samtliga interna styrdokument är relevanta och uppdaterade. Du utvecklar och förbättrar kontinuerligt det interna ramverket i nära samarbete med medlemmar i bolagets ledningsgrupp, som ytterst ansvarar för dokumentens innehåll.

I arbetet ingår att göra riskanalyser, uppföljningar, eskalera brister samt bistå i implementering. I rollen kommer du ha ett nära samarbete med bolagets andra linje Compliance Officer, samt också med bolagets bolagsjurist samt externa ombud som anlitas för specialistrådgivning. Som Compliance and Governance Manager är du också företagets DPO.

Du rapporterar till bolagets CFO. Tjänsten är placerad på bolagets huvudkontor som är beläget i ljusa och moderna lokaler i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan.

Vem är du?

Vi söker dig som har 3 - 5 års arbetslivserfarenhet varav 1 - 3 år med compliance från t ex advokatbyrå, revisionsbyrå eller annat rådgivningsföretag. Troligen har du en akademisk examen inom juridik, ekonomi eller inom Business Administration. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att arbeta i en reglerad miljö samt vidare att du har praktisk erfarenhet av arbete med bolagsstyrning eller andra styrande ramverk ISO-standarder, kvalitetssystem etc.

Som person är du noggrann, gillar ordning och reda och struktur. Då du har många kontaktytor såväl internt som externt ser vi att du har en stor social förmåga och lätt att kommunicera samt bygga förtroende. Du är prestigelös och ödmjuk, samtidigt driven och du har en stor förmåga att ta saker i mål. Du tycker mycket om att skriva och uttrycker dig mycket väl i såväl tal som skrift.

Du erbjuds

Vi erbjuder dig en ny och viktig compliance-roll inom en professionell och transaktionsinriktad fondförvaltare! Vår vision är att vara den ledande fondförvaltaren inom reella tillgångar i norra Europa. För att lyckas behöver vi samla branschens allra främsta experter - och få dem att vilja stanna kvar. Det gör vi genom en utmanande kultur, där du får växa med stöd av andra. Och inte minst: Ha roligt!

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.
I denna rekryteringsprocess samarbetar Niam med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emelie Baeckström på telefonnummer 073-745 06 46 alternativt emelie.baeckstrom@jurek.se.

Om verksamheten

På Niam strävar vi efter att göra meningsfull skillnad genom att sätta kapital och realtillgångar i arbete. Som en ledande fondförvaltare i norra Europa använder vi vår kompetens för att frigöra smartare investeringar i fastigheter och infrastruktur. Med mer än 25 års förtroende och erfarenhet i ryggen är vi ett team av specialister med en passion för att utmana och prestera. Tillsammans förenar vi vår ledande expertis för att generera det bästa resultatet för våra kunder.
Niam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!