Hoppa till innehåll
Synsam logotyp

Redovisningsassistent till Synsam!

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om du har en utbildning inom ekonomi och är på jakt efter din nästa utmaning kan vi ha tjänsten för dig. Nu söker vi till Synsam en ansvarstagande och initiativtagande medarbetare som vill arbeta med flödet kring inventering och utvecklas inom redovisning. Vi söker dig med start så fort som möjligt så tveka inte att söka tjänsten omgående!

Om tjänsten
Som redovisningsassistent på Synsam kommer du tillhöra Financeavdelningen för Sverige, Norge och Danmark. Ditt närmsta team består av 10 kollegor. Du kommer att ha en nära dialog och samarbete med butiker, övriga avdelningar inom ekonomifunktionen och huvudkontoret.

Arbetsuppgifter
I rollen som Redovisningsassistent kommer du att ha ansvar för inventeringsflödet. Det innebär att du regelbundet kommer att utföra inventeringar, jämföra underlag och dra analyser för att säkerställa att butikernas finansiella lagerstatus är korrekta. En gång i månaden genomför du en noggrann utredning för att säkerställa att beloppen stämmer överens med månaden.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:
  • Hantering av inventeringsflödet och sammanställning av data från olika källor
  • Uppföljning och analys av inventeringsunderlag
  • Jämförelse med tidigare månader för att identifiera eventuella avvikelser eller stölder
  • Administrativa uppgifter relaterade till redovisning och bokföring
Vi söker dig som
  • Har en högskoleexamen inom ekonomi eller kvalificerad yrkesutbildning inom ekonomi
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
  • Behärskar Excel och är bekväm med att behandla och analysera data
Som person ser vi att du är:
  • Noggrann
  • Initiativtagande
  • Självgående
  • Ansvarstagande
Information om tjänsten
Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult på Synsam. Uppdraget kommer att vara på heltid. Det finns möjligheter att på sikt bli anställd hos Synsam, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Start: Så snart som möjligt
Omfattning: Heltid, 08-17
Ort: Kungsholmen, Stockholm. Hybrid.
Kontakt: Louise Adrianzon

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mejl men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Synsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juni 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!