Hoppa till innehåll
Swedol AB logotyp

Distriktsäljare

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Distriktsäljare för distrikt Veddesta

Är du en passionerad säljare som älskar att skapa och vårda kundrelationer? Vill du vara en del av ett engagerat team och bolag och på så sätt bidra till Swedols fortsatta framgång? Då är det dig vi söker till rollen som distriktssäljare till Veddesta! 

Om rollen
Vi letar efter en driven och entusiastisk distriktssäljare med bas i vår butik i Veddesta. Som en nyckelperson i vårt team arbetar du tätt tillsammans med våra butikssäljare för att vårda befintliga kundrelationer och skapa nya affärsmöjligheter. I rollen som distriktssäljare har du ett nära samarbete med butiken och säkerställer att våra kunder får den bästa servicen och upplevelsen. Dessutom förväntas du aktivt driva och utveckla försäljningen hos dina fokuskunder för att maximera deras potential och bidra till distriktets totala framgång.

Dina ansvarsområden

  • Självständigt planera och genomföra kundbesök och säljaktiviteter
  • Bygga och förvalta en egen kundportfölj samt ha delat ansvar för distriktets alla kunder
  • Jobba strategiskt med att utveckla försäljningen i distriktet genom att både bibehålla och expandera våra kundrelationer
  • Bidra till ett positivt och produktivt arbetsklimat genom nära samarbete med butikssäljarna

Vad har Ali Stormén, säljchef Stockholm, att säga om tjänsten och företaget?

"Att söka tjänsten på Swedol var ett enkelt val för mig. Företaget är välkänt inom branschen och jag lockades av deras engagemang för kvalitet och innovation, samt den positiva arbetskulturen där medarbetarnas utveckling och trivsel står i fokus. Swedol gör mycket för att säkerställa att vi trivs på jobbet. Vi har tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling och företaget uppmuntrar till balans mellan arbete och fritid, vilket gör att man känner sig uppskattad och väl omhändertagen.

Vår framtidsvision är att stärka vår position ännu mer i Norden genom fortsatt förbättrade produkter och tjänster. Vi arbetar hårt för att ligga i framkant när det gäller hållbarhet och digitalisering. 

Det finns många fördelar med att jobba på Swedol. Vi har en företagskultur som främjar samarbete och gemenskap och genom att investera i den senaste teknologin och kontinuerligt förbättra våra processer, skapar vi en dynamisk och inkluderande arbetsmiljö. Allt detta skapar en positiv och inspirerande arbetsmiljö. Här blir du en del av ett engagerat och kunnigt team där du verkligen kan växa och nå din fulla potential." 

Vem är du?
För att passa i rollen som distriktssäljare tror vi att du är en självgående och målinriktad person med en stark drivkraft att nå resultat. Du har en naturlig förmåga att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer. Din framåtanda och ditt engagemang smittar av sig på både kollegor och kunder.

För att lyckas i rollen som distriktssäljare ser vi att du har:

  • Tidigare erfarenhet från försäljning mot företag med eget kundansvar
  • Dokumenterat goda säljresultat
  • God förhandlingsförmåga och högt affärsmannaskap
  • Minst gymnasiekompetens
  • B-körkort
  • Branscherfarenhet är meriterande

Vad vi erbjuder
På Swedol lever vi efter vår värdegrund Engagemang, Samarbete och Kompetens och det kännetecknar vårt vardagliga arbete, både mot kunder och inom företaget. Vi befinner oss i spännande och expansiv fas och erbjuder en kultur som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak. Vi satsar på kompetensutveckling på individnivå och eftersträvar att vara en oslagbar arbetsgivare och den marknadsledande leverantören.

Vi erbjuder även

  • En spännande och varierande roll med stor frihet och ansvar
  • Möjlighet att vara en del av ett dynamiskt team med stark laganda
  • En chans att påverka och utveckla vår verksamhet i distrikt Veddesta

Vill du bli en del av vårt framgångsrika team och vara med på vår resa? Skicka in din ansökan idag och låt oss tillsammans skapa framtidens kundupplevelser! Ansök nu och bli vår nya stjärnsäljare!  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Marie Gummerus, 08-51481642 och Alexandra Munoz, 08-51481645.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Alligo
Stolt leverantör till Nordens yrkesfolk. I Alligo förenas starka varumärken som TOOLS, Swedol och Grolls. Här arbetar vi nära tillsammans med yrkesfolk för att hjälpa dem göra ett ännu bättre och säkrare jobb. Genom att förse dem med de pålitliga verktyg, förbrukningsvaror, kläder och skydd de behöver - tillsammans med råd från specialister som de kan lita på - får vi deras företag att fungera. Varje dag. Det är det som är Alligo. Välkommen du också!

Läs mer på www.alligo.com

Swedol AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 september 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup