Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
30 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Innesäljare till Stockholm

Amtico International växer och vi söker nu en innesäljare som ska bearbeta potentiella kunder / arkitekter i Sverige och Norge.

Arbetsbeskrivning
Vi ska nu förstärka vår säljorganisation och söker en driven och ansvarsfull innesäljare till distriktet Sverige och Norge. Som innesäljare hos oss ansvarar du för att hitta nya affärsmöjligheter och möten åt våra Projekt Sales Managers gällande våra golvlösningar för kunder inom byggsektorn, där både föreskrivande led och slutkund ingår. Du arbetar hemifrån och har nära samarbete och stöttning från försäljningschef och övriga kollegor.

Amtico är ett framgångsrikt, stabilt och innovativt företag som kontinuerligt presenterar nya golvprodukter och lösningar för kunderna. För rätt person erbjuder vi goda utvecklingsmöjligheter. Förutom ett stimulerande och utvecklande arbete erbjuds du även en flexibel roll med stor frihet och mycket eget ansvar samt bra och marknadsmässiga villkor.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av liknade roller och vill ha en utvecklande roll där du får möjlighet att forma och utveckla en ny roll med stöttning från kollegor. Som person är du strukturerad, målmedveten och trivs att arbeta självständigt med mycket frihet under ansvar. Att ha ett högt engagemang och god kvalitet i kontakten med kund är en självklarhet. Du ger hög service samt bygger och vårdar relationer. I arbetet utgår du hemifrån och det är därför viktigt att du känner dig bekväm med det.

Kvalifikationer

  • Goda kunskaper i Office-paketet samt något säljstödsystem är meriterande
  • Behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift

Tillsättningsdatum enligt överenskommelse.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar, 08-51481646.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan!

Amtico International AB är ett helägt dotterbolag till Amtico Internatioal Ltd. med säte i Coventy, England. Amtico ingår i den amerikanska golvkoncernen Mannington Mills Inc. Vi har tillverkat och levererat designgolv sedan 1964. Företaget har utvecklats under namnet Amtico med ett omfattande produktionssortiment med internationell försäljning av golv till kunder i kommersiella miljöer och hemmamiljöer. Trenderna och tiderna har förändrats men engagemanget att investera i forskning, design och tillverkning kvarstår. Amtico International AB ansvarar för försäljning och utveckling i Skandinavien och Baltikum med egen säljkår i Sverige och Norge, i de andra länderna samarbetar vi med våra Distributörer.

Läs mer på www.amtico.com.

Amtico International AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 augusti 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup