Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Junior redovisningsekonom till PerformIQ

Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du jobba i ett företag med stort engagemang där det finns möjlighet för dig att utvecklas? Tar du examen till sommaren eller har du arbetat med ekonomi och söker en ny utvecklande roll? Är du duktig på siffror, tycker om ordning och reda och kan hantera olika system? Då ska du söka rollen som redovisningsekonom på PerformIQ!

I rollen som redovisningsekonom behöver du ha en känsla för service och kunna hantera relationer med kunder och medarbetare väl. PerformIQ är ett företag som karaktäriseras av stor entreprenörsanda och idrottskultur. Vi är ett tajt sammansvetsat team och vi strävar alltid efter att vinna alla matcher. Här trivs du som har en stark vinnarmentalitet men samtidigt en hög prestigelöshet.

Till huvudkontoret i Stockholm söker vi nu en dedikerad junior redovisningsekonom som motiveras av att bidra till vår fortsatta tillväxt och utveckling. PerformIQ kombinerar det bästa från idrotten med arbetslivet genom att hjälpa företag och organisationer med personallösningar inom rekrytering och bemanning. I denna roll jobbar du med alla koncernens 9 bolag inom olika branscher och geografi. I denna roll ges du möjlighet att växa inom koncernen, som nyligen har expanderat internationellt.

Personprofil
Du förväntas arbeta självständigt med varierande uppgifter inom ekonomiområdet, såsom:

- Kundreskontra
- Leverantörsreskontra
- Löpande bokföring
- Upprätta momsdeklarationer
- Vara behjälplig vid månadsbokslut och månadsavstämningar
- Avstämningar av balanskonton
- Viss löneadministration
- Vara behjälplig med bokslutsarbete och revision
- Ta fram och rapportera statistik
- Arbeta med kontinuerlig förbättring och effektivisering av processer
- Samt övriga förekommande uppgifter på ekonomiavdelningen

Vi söker dig som är ansvarstagande, självgående, noggrann, strukturerad och har ett öga för detaljer. Du har ett positivt synsätt, ser lösningar i stället för problem, och ställer upp där det behövs. Vidare förväntas du ta stort ansvar över dina arbetsuppgifter och vilja vara med och påverka i en familjär och tight organisation.

Vi söker dig som tidigare har studerat och/eller arbetat med någon form av ekonomi, lön eller redovisning.


Övrigt
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Start: Maj/juni, enl ök
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider med möjlighet till flextid
Plats: Stockholm


Sökord: ekonomi, administration, ekonomiassistent, lönekonsult, lönespecialist, statistik, visma, ekonom, bokföring, redovisning, kundreskontra, leverantörsreskontra, redovisningsekonom, hogia, hogia lön plus, visma administration, bokföring, årsredovisning, bokslut, månadsbokslut, rapportering



PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 april 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.