Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
26 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Just nu söker vi en social och lösningsorienterad erfaren fastighetstekniker till vår kund i Stockholm. Konsultuppdraget är på heltid och kommer pågå under 4 månader med möjligheter till förlängning eller anställning hos kund. Vår kund är ett välrenommerat och välkänt fastighetsbolag. 

Om uppdraget
Du kommer i huvudsak att ansvara för drift och underhåll av hyresbostäder i centrala Stockholm. För att verkligen trivas i rollen bör du känna passion och inspiration för service, teknik och fastigheter. Du omfamnar utmaningar och njuter av att samarbeta i team för att gemensamt uppnå och överträffa uppsatta mål. 

Urval av arbetsuppgifter
  • Ansvara för serviceanmälan och snabbt kunna hjälpa våra hyresgäster
  • Driftoptimering
  • Reparationer samt felavhjälpande underhåll
  • Daglig tillsyn och rondering
  • Administrativt arbete som består i beställningar, felrapportering och fakturahantering
Vem söker vi?
Vi söker framförallt dig som är en serviceinriktad, lösningsorienterad och kommunikativ person som motiveras av att få jobba med den senaste tekniken och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb.
  • Erfarenhet av arbeta som fastighetstekniker 
  • Erfarenhet av att arbeta med ett hyresbostäder 
  • Goda kunskaper inom ett eller flera tekniska områden, såsom El, Kyla, Värme, Energi-/Driftoptimering, VVS, samt styr- och reglersystem.
Konsult eller anställning
Du kan välja att ta uppdraget som konsult via eget bolag eller som anställd hos Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Du kommer vara placerad på heltid hos vår kund i norra Stockholm under hela uppdragsperioden. Isaksson Rekrytering arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av personal till Sveriges ledande företag inom bygg- och fastighet. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning. På Isaksson Rekrytering brinner vi även för våra medarbetares välmående och vi är ett företag som styrs av våra ledord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda. 

Kontaktuppgifter och ansökan
Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Svetlana Fedorova på 073-533 29 05 eller svetlana@isakssonrekrytering.se Välkommen med din ansökan via vår hemsida redan idag då vi intervjuar kandidater löpande. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!
Isaksson Rekrytering & Bemanning arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (före detta BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se 
F. Holmström Fastigheter AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren