Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
12 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Med vår värdegrund: Professionell - Kompetent - Engagerad arbetar vi för ett tryggare och mer brandsäkert samhälle.

Vi söker nu efter en säljare som ska arbeta med ny-kundsförsäljning av företagets breda tjänsteutbud. Du jobbar självständigt inom hela säljprocessen, från prospektering, bearbetning, framtagning av anpassade lösningar till genomförd affär. Du utgår från vårt kontor i Stockholm och arbetar inom en region som sträcker sig runt Stockholm med omnejd.

Det är viktigt att du jobbar bra självständigt. Vi arbetar mot höga mål för att du ska kunna utvecklas både personligt men även yrkesmässigt, ditt arbete kommer att mätas genom kundnöjdhet och effektivitet. En stor del av din tid viker du åt direktuppsökande försäljning.

Vad söker vi?

Vi söker dig som är genuint intresserad av våra kunder och deras frågeställningar. Du har gymnasiekompetens och gärna vidareutbildning inom försäljning, ekonomi och/eller marknad. Du har tidigare jobbat med försäljning inom denna bransch eller närliggande branscher och vi ser framför oss att du är i början av din säljkarriär.

För att trivas i rollen tycker du att det är roligt att sätta höga mål och jobba uthålligt för att nå dem. Du är en trovärdig relationsbyggare som skapar samarbete med personer på olika nivåer i organisationer. Du är affärsmässig, och genom att förmedla information tydligt och enkelt samt genom att lyssna effektivt är du en god kommunikatör.

Tjänsten är en heltidsanställning 08:00-17:00 måndag-fredag.

Förmåner:

Fast grundlön + provision.
Friskvårdsbidrag
Möjligheten att utvecklas personligt och få en framgångsrik karriär inom arbetet.
Arbeta från vårt huvudkontor i Västberga.
Tillgång till svenskt kollektivavtal.


Vem är du?

Du gillar utmaningar och älskar tanken på att din insats bestämmer din lön
Du är en energibomb, alltid på G och vet hur man kommunicerar effektivt
Du siktar alltid högt, har en tävlingsinstinkt och älskar att nå dina mål
Du förstår att framgång tar tid och är beredd att visa både tålamod och envishet för att utvecklas

Kvalifikationer:

Tidigare erfarenhet av försäljning är ett krav
Positiv och ambitiös attityd
Flytande svenska och engelska
Målmedveten och kunna arbeta självständigt och i team
B-körkort

Tjänsten passar dig som är i början av din säljkarriär, redo att ta nya kliv, utvecklas inom försäljning, samt lära känna nya människor. Du är positiv, målinriktad och arbetar effektivt mot uppsatta mål med hög kvalité. Ditt uppdrag är att erbjuda innovativa, hållbara, miljövänliga och kostnadseffektiva lösningar som möter myndigheternas lagkrav och våra kunders behov av brandskydd

Om du är redo att ta dig an denna spännande utmaning och har de egenskaper vi söker, så ser vi fram emot att höra från dig!


Firesafe Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning. För frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Fredrik Åfeldt (fredrik.afeldt@firesafe.se)

Eftersom vi rekryterar löpande kan det hända att vi tar bort annonsen i förtid så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt!

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Firesafe Affärsområde Kontroll & Underhåll logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 maj 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Firesafekoncernen är marknadsledare i Norden inom brandskydd. Detta omfattar entreprenadtjänster, konsulttjänster, brandservice-tjänster, produkttillverkning samt produktförsäljning. Firesafe har 25 avdelningskontor i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Totalt är vi 900 anställda varav 250 i Sverige. Firesafes hela koncern omsätter 1000 MSEK.
Med vår värdegrund / Professionell / Kompetent / Engagerad / arbetar vi för ett tryggare och mer brandsäkert samhälle.