Hoppa till innehåll

Marknadskoordinator till PeopleProvide!

Sista ansökningsdag
16 februari 2025 (168 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Ta chansen att bli en nyckelspelare i vårt engagerade team och lyft din karriär inom B2B-marknadsföring med säljfokus till nya höjder! I denna dynamiska roll får du både koordinera och genomföra inspirerande sälj- och marknadsaktiviteter, där du ges mycket frihet att leverera service på högsta nivå – varje dag!

Om PeopleProvide:Vi är ett kompetensbolag inom HR som värdesätter människor, sunt förnuft och affärer. Vårt mål är att enkelt och engagerat "provida" den HR som bäst matchar våra kunders behov på ett hållbart och affärsinriktat sätt. Den entreprenöriella andan är en av anledningarna till att vi är en starkt växande aktör i en utmanande bransch. Mer information finns på www.peopleprovide.se.

Uppdraget som marknadskoordinator:Vi söker dig som har några års erfarenhet av marknadsföring inom B2B. Du är strukturerad och systemstark, vilket gör att du kan hantera många uppgifter parallellt. I ett litet och växande bolag är det viktigt att ha en prestigelös inställning och vara redo att hjälpa till där det behövs, även utanför dina vanliga ansvarsområden. Du drivs av gemensamma framgångar och ser det som självklart att aktivt bidra till den positiva gemenskapen hos PeopleProvide! Med en affärsdriven inställning ser du möjligheter där andra ser utmaningar och tar snabbt kontakt med både nya och gamla kontakter för att identifiera nya affärsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Delta aktivt i planering och genomförande av sälj- och marknadsaktiviteter.
  • Proaktivt stötta vårt säljteam med mötesbokning och kunduppföljning via telefon.
  • Skapa engagerande nyhetsbrev, eventinbjudningar och leda projekt för våra fysiska och digitala event.
  • Arbeta med vårt CRM-system (Upsales).
  • Uppdatera och förbättra vår hemsida genom WordPress.
  • Driva våra sociala kanaler, med fokus på LinkedIn, för att stärka vår digitala närvaro.
  • Skapa och publicera inspirerande innehåll till våra kanaler med verktyg som Canva och Adobe.

Vad kan vi erbjuda?Vi är ett litet företag – och trivs med det, eftersom det ger oss möjlighet att anpassa både arbetsuppgifter och din kompetensutveckling efter dina och PeopleProvides gemensamma mål. Vi erbjuder bra villkor, trevliga sociala aktiviteter och ett engagemang för friskvård som få kan mäta sig med! Vi uppmuntrar också varje medarbetares individuella intressen – vad kan du bidra med?

Är du redo för utmaningen?För att lyckas i rollen är du strukturerad och förstår värdet av ordning och reda, vilket hjälper dig att skapa effektivitet i både processer och administration. Du har en lösningsorienterad attityd och är leveransfokuserad med ett konsultativt förhållningssätt. Vidare har du har ett starkt självledarskap och en stor ansvarskänsla för ditt eget arbete, samtidigt som du kan inspirera och entusiasmera dina kollegor.

Välkommen till en roll där dina färdigheter inte bara uppskattas, utan där du också får utrymme att växa och utvecklas i en kreativ och inkluderande miljö!

Ansökan Välkommen med din ansökan snarast då vi arbetar med ett löpande urval. För mer information om tjänsten kontakta Jorian Hipp på jorian.hipp@peopleprovide.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 februari 2025 (168 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se