Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Brand Manager till BioSalma

Sista ansökningsdag
26 oktober 2024 (55 dagar kvar)
Publiceringsdatum
27 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet av att driva varumärkesarbete inom FMCG och söker en bred och dynamisk roll med stort ansvar? Har du dessutom ett intresse för hälsa och kosttillskott så kan detta vara drömrollen för dig. Hos BioSalma får du möjligheten att arbeta i ett framgångsrikt bolag i tillväxt med korta beslutsvägar och en entreprenöriell anda. Här spelar du en nyckelroll i att stärka varumärkeskännedom och bidra till BioSalmas fortsatta framgång på marknaden.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos BioSalma.

Om företaget

BioSalma är idag ett av de snabbast växande företagen inom kategorin kosttillskott på den svenska marknaden. Bolaget har stort fokus på produktutveckling, funktionalitet och innehåll, samt på att leverera högkvalitativa erbjudanden till både kunder och konsumenter. BioSalmas produkter är idag tillgängliga i dagligvaruhandeln, på apotek, e-apotek och genom e-handel och är en marknadsledande aktör inom kosttillskott. Kontoret ligger centralt i Stockholm på Luntmakargatan. Här blir du en del av ett snabbväxande, effektivt och entreprenörsdrivet företag med stora möjligheter att påverka både företagets och din egen utveckling.

Arbetsuppgifter

Som Brand Manager har du en nyckelroll i att utveckla och implementera BioSalmas långsiktiga varumärkesstrategier. Du arbetar både strategiskt och operativt för att marknadsföra och stärka varumärket, och ansvarar för att säkerställa en konsekvent varumärkespositionering i alla kanaler. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar planering, genomförande och uppföljning av integrerade marknadsföringskampanjer som stärker varumärkets synlighet och marknadsandel.

BioSalma har nyligen lanserat ett nytt varumärkeskoncept, där du kommer ta vid i fortsatt implementering och säkerställa att konceptet implementeras effektivt och fortsatt bygger varumärkets identitet på marknaden. I rollen har du ett nära samarbete med dina kollegor, såväl som du agerar kravställare mot externa leverantörer.

* Utveckla och implementera långsiktiga varumärkesstrategier för BioSalma
* Säkerställa att annonser och externa kampanjer levereras enligt plan genom att projektleda externa parter som uppdaterar och producerar innehåll
* Ansvara för korrekta produkttexter och bilder samt säkerställa att återförsäljarnas hemsidor hålls uppdaterade
* Följa upp och utvärdera företagets marknadsaktiviteter och implementera nödvändiga justeringar baserade på utvärderingen
* Ansvara för BioSalmas hemsida och Sociala medier, genom att säkerställa uppdaterat innehåll i enlighet med marknadsplanen och kravställa mot webbyrå
* Löpande utvärdera marknadsföringsinvesteringar
* Säkerställa varumärkesarbetet gentemot budget

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst tre års erfarenhet i en roll som Brand Manager, produktchef eller liknande inom FMCG
* Tidigare erfarenhet av brett varumärkesarbete och kampanjplanering, meriterande med tidigare erfarenhet i hantering av SoMe och hemsida.
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, meriterande med erfarenhet av copy
* Meriterande med kunskap i Adobes produktbas samt Wordpress

För att lyckas i rollen ser vi att du är en person som gillar och är van vid att ta ägandeskap för dina ansvarsuppgifter och utförandet av dessa då du säkerställer att dessa blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och strukturera din dag med en förmåga att prioritera rätt saker för att hålla tidsramar och deadlines. Du är noggrann i ditt arbete och är uppmärksam på detaljer. Inte sällan händer det att du måste omvärdera eller omprioritera i ditt arbete varför vi söker dig med ett prestigelöst och flexibelt förhållningssätt. Vidare ser vi att du är en kommunikativ person med en förmåga att skapa goda relationer och hålla i flera kontakter samtidigt såväl internt som externt. Slutligen tror vi att du trivs i ett mindre bolag där du blir en del av ett litet team som arbetar nära tillsammans för att utveckla verksamheten.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Vasastan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 oktober 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.