Hoppa till innehÄll

Bid Manager till Wrknest 🎯

Publiceringsdatum
24 juli 2024
OmrÄde
Yrkesroll
Typ av anstÀllning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Jobbify Àr en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds rÀkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Om tjÀnsten

Nu söker vi dig som med stort engagemang vill hjÀlpa oss vidare pÄ vÄr tillvÀxtresa genom att agera som vÄr ledande expert inom bid management och anbudsstrategi. Vi erbjuder en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö samt en arbetsplats med hög konkurrensförmÄga att kunna leverera pÄ anbud. Hos oss kommer du trivas om du Àr en prestigelös, relationsskapande och affÀrsdriven person som trivs i en mÄlinriktad och snabbrörlig miljö!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Bid Manager hos Wrknest kommer du att spela en nyckelroll i vÄr affÀrsutveckling. Du ansvarar för att leda och koordinera anbudsprocesser frÄn början till slut, sÀkerstÀlla att vÄra anbud Àr konkurrenskraftiga och uppfyller kundernas krav.
  • Hantera och samordna hela anbudsprocessen, inklusive att förbereda, skriva och lĂ€mna in anbud.
  • Analysera anbudsunderlag och identifiera affĂ€rsmöjligheter.
  • Samarbeta med olika interna team, sĂ„som försĂ€ljning, för att sĂ€kerstĂ€lla att alla delar av anbudet Ă€r vĂ€l genomarbetade och korrekta.
  • Utveckla och implementera anbudsstrategier för att öka företagets chanser att vinna nya kontrakt.
  • Följa upp och analysera resultatet av inlĂ€mnade anbud för kontinuerlig förbĂ€ttring.
  • Medverka till att utveckla Wrknests interna avtal och vid behov finnas som stöd till vĂ„r sĂ€ljorganisation i deras avtalshantering.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt minst tvÄ Ärs erfarenhet av att arbeta som Bid Manager eller i en liknande roll. Vi ser Àven gÀrna att du har erfarenhet av avtalshantering och riskhantering kopplat till avtal. Som person Àr du strukturerad, noggrann och har en stark problemlösningsförmÄga. Du har förmÄgan att hantera flera projekt samtidigt och Àr en lagspelare med god förmÄga att samarbeta med olika individer. Slutligen har du utmÀrkt skriftlig och muntlig kommunikationsförmÄga pÄ sÄvÀl svenska som engelska.

Övrig information

  • Start: Till hösten eller efter överenskommelse.
  • Plats: Stockholm.
  • Omfattning: Heltid.
  • AnstĂ€llningsform: Tillsvidare.

Om Wrknest

PÄ Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror pÄ att hela tiden vÄga se nya möjligheter och tÀnka nytt. NÀr vi startade var det för att utmana gamla sÀtt att rekrytera pÄ. Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. DÀrför gÀller det att kunna stÀlla om snabbt. Det hÀr gör att vi inte enbart tittar pÄ kandidatens CV vid en rekrytering. IstÀllet ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. PÄ sÄ vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. LÀs mer pÄ www.wrknest.se.
Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se