Hoppa till innehåll
Vattenfall logotyp

Brand Insights Specialist | Vattenfall | Solna

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Bli en del av Vattenfall som Brand Insights Specialist och driv värdet av deras varumärkesportfölj. Spela en viktig roll i att förändra samhället genom innovation och möjliggör en framtid utan fossila bränslen. Ansök nu och bli en del av Vattenfalls dynamiska team i Solna, Stockholm.

Kort om uppdraget

Placeringsort: Solna, Stockholm
Typ av anställning: konsultuppdrag under perioden 2024-09-15 - 2025-09-12, med chans till förlängning
Tjänstgöringsgrad: heltid 100%

Om tjänsten

Som Brand Insights Specialist kommer du att ansvara för att planera och hantera marknadsundersökningsprojekt, tolka resultat och ge insikter för att stödja affären, kampanjer och varumärkeskommunikation. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:
 • Genomföra och analysera forskning för att förstå varumärkets rykte på marknaden, identifiera möjligheter att förbättra det och presentera resultat genom tydliga och koncisa rapporter och instrumentpaneler.
 • Utvärdera befintliga metoder samtidigt som du utvecklar nya för att förbättra insikt, analys och rapportering.
 • Kommunicera forskningsresultat, presentera viktig data, sammanfattningar av rapporter och marknadsanalyser för ledningen på ett tydligt och koncist sätt, framhäva centrala insikter och rekommendationer.
 • Samarbeta med externa forskningsbyråer för att genomföra forskning och utvärdera deras prestation och kostnader.
Om dig

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom marknadskommunikation, statistik, Branding eller annan likvärdig examen. Dessutom ser vi att du:
 • Har 5-10 års erfarenhet av marknadsföring/varumärkesdiagnos i en komplex företagsmiljö
 • Har erfarenhet av marknadsundersökningar, metodik, styrning av externa byråer och att dela insikter med interna intressenter
 • Kan flytande engelska; internationell teamerfarenhet och andra språk är meriterande
 • Är innovativ, kreativ, självgående och driven med förmåga att kommunicera komplex information tydligt och bygga starka relationer
Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Oscar Sahlin via e-post oscar.sahlin@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Välkommen med din ansökan!

Att vara konsult

Som konsult hos oss har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig och som är ansvarig för ditt uppdrag, att du trivs och att du utvecklas i din yrkesroll. Du kommer dessutom ha en ansvarig chef på plats från kunden som hjälper dig i ditt dagliga arbete.

Erbjudande

En anställning som konsult bygger på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd på Lernia men arbetar som ambulerande konsult hos någon av våra kunder. Som konsult får du självklart friskvårdsbidrag.

Såhär beskriver våra nuvarande konsulter kunden
 • Bra kollegor och sammanhållning
 • Man är aktiv hela tiden, det finns alltid något att göra
 • Gemenskap
 • Bra utvecklingsmöjligheter och möjlighet att göra karriär även om man är ung och inte har någon speciell utbildning.
Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se
Vattenfall logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.