Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Nordisk Key Account Manager till LG Electronics; Home Appliances.

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu har du chansen att bli en del av LG's säljorganisation! Här arbetar du hos en global aktör bestående av fantastiska kollegor, där du får vara en del av innovation som gör skillnad i livet för människor över hela världen. I rollen som Key Account Manager kommer du att få fortsätta utvecklas inom försäljning och vara en nyckelfunktion i LG's fortsatta resa framåt.Om tjänsten

I rollen som Nordisk Key Account Manager kommer du att jobba med produktområdet ”Home Appliance” och framförallt vitvaror . Med ditt kommersiella tankesätt, affärsmässighet samt kundorienterade förhållningssätt kommer du att få ta stort ansvar över den nordiska marknaden.

LG är ett dynamiskt företag i en snabbrörlig bransch, och det finns många möjligheter att växa och utvecklas! För att trivas hos LG måste du vara en person som uppskattar tempo, förändring och att ta egna initiativ.

Tjänsten är baserad i Stockholm och rapporterar till den nordiska försäljningsdirektören. Hybridarbete tillämpas inte, du förväntas arbeta på kontoret. Resor för möten med kunder i Sverige/Norden kommer att ske regelbundet. Även vissa internationella resor förekommer för interna tillställningar och/eller leverantörsbesök.Kvalifikationer

I rollen krävs det att du har en stark analytisk förmåga och kunskap om digitala försäljningsdata. Vidare besitter du en affärsmässighet, där du är blomstrande i en snabbföränderlig, innovativ och professionell miljö. Vidare har du:

  • Minst en avslutad gymnasial utbildning, en eftergymnasial utbildning ses som meriterande.
  • Tidigare erfarenhet från en roll innefattande försäljning, så som Account Manager eller Key Account Manager. Erfarenhet från att ha arbetat i ett globalt företag och/eller med konsumentelektronik ses som starkt meriterande.
  • Mycket goda kunskaper i Excel och övriga Microsoft Office-paketet.
  • B-körkort.
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift. Du behöver även ha god förståelse för norska.
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 september 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se