Hoppa till innehåll
MacSupport AB logotyp

Butikschef Sickla Galleria

Publiceringsdatum
17 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vår butikschef Alex, klättrar vidare på sin karriärstege, och vi söker nu hans efterträdare, som skall leda arbetet i Sicklabutiken. Vi söker därför nu en butikschef till vår Apple Premium Reseller-butik i Sickla-gallerian. C&C är Sveriges enda rikstäckande Apple Premium Reseller från Luleå i Norr till Malmö i söder.

Tjänsten innebär att leda ett trevligt och säljande butiksteam med försäljning, schemaläggning, kundservice, prismärkning, exponering, inventering och städning. Din uppgift är att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande av personalen samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkt hem. Tillsammans med övriga medarbetare ser du till att butiken alltid håller högsta klass vad gäller ordning, prisskyltning och varuexponering. Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete med goda möjligheter till utveckling. Din förmåga att hjälpa dina kollegor att utvecklas, och säljcoacha dem är otroligt viktigt, så att leda arbetet på golvet är något vi förväntar oss.

Din profil
Vi förväntar oss att du som butikschef på C&C har ett genuint teknikintresse och god kunskap om Apples produkter och lösningar. Du har bra ledaregenskaper och ser till att coacha och lyfta din personal. Du är noggrann och säkerställer att rutiner efterlevs men är även bra på att lyssna. På butiksgolvet har du god fingertoppskänsla för vad kunderna behöver och hjälper samtidigt din personal att utvecklas till bättre säljare.

Är du den vi söker ? Vänta inte då platsen kan tillsättas innan sista ansökningsdag..
MacSupport AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

C&C är Europas största Apple Premium Partner med 102 butiker fördelade över Italien, Frankrike, Sverige, Finland, Estland och Lettland. Med ett engagerat team på mer än 1 000 medarbetare levererar C&C exceptionell kundservice och innovativa lösningar för konsumenter, skolor och företag. I Sverige har C&C 14 centralt placerade butiker som erbjuder ett komplett utbud av Apples produkter, tjänster och tillbehör, samt auktoriserad service och kunskapen som krävs för att guida kunderna rätt.