Hoppa till innehåll
FENTO logotyp

Säljare

Publiceringsdatum
14 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Säljare Skandinavien

Är du säljaren som vill jobba med ett av världens bästa knäskydd? Nu har du chansen att skapa värde för dina kunder med hjälp av FENTO, ett starkt varumärke inom iTOOLS produktportfölj. Låter det intressant? Då kan du vara vår nästa kollega! 

Vi erbjuder
FENTO erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag under tillväxt. Du blir en viktig nyckelperson för att utveckla affären och kundrelationerna på din marknad som kommer bli Sverige, Norge och Finland. För rätt person finns utvecklingsmöjligheter och vi hoppas att du vill vara med på vår resa. 

Om rollen
Som säljare hos oss agerar du specialist och rådgivare till våra återförsäljare genom att identifiera kundernas behov och föreslå de bästa lösningarna baserat på FENTOs utbud av förstklassiga skyddsprodukter, främst för knän. Du ingår i ett internationellt säljteam och rapporterar till försäljningschefen för FENTO Europa i Amsterdam.

Att bidra och delta på marknadsföringsaktiviteter och event ser du som en möjlighet i säljarbetet. Du utgår från ditt hemmakontor. 

Om dig
Du är en säljare med professionell framtoning. Hos oss driver dina affärer självständigt, därför behöver du vara en strukturerad person med förmåga att planera din tid effektivt och utveckla ditt säljarbete både på kort och lång sikt. Du är självklart en lyhörd och förtroendeingivande person som på ett affärsmässigt sätt löser dina kunders behov.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och affärsmannaskap. Vi ser gärna att du har en bred säljerfarenhet, gärna från att ha jobbat med avtalskunder och större butikskedjor.

För att lyckas i rollen som säljare bör du:

  • vara en relationsbyggare med ett starkt driv att nå uppsatta mål
  • vara lösningsorienterad med intresse för kundens utmaningar
  • ha erfarenhet från bygg- och industrisektorn och förstå hur FENTO kan göra skillnad i det dagliga arbetet
  • ha lätt för att arbeta både självständigt och i grupp
  • ha god förmåga att identifiera och utveckla affärsmöjligheter
  • tala och skriva svenska och engelska flytande
  • ha körkort, tjänstebil ingår

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Victor Gustafsson. Du når Victor på 036-3363462.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Om företagen
FENTO Knee Protection B.V. är ett holländskt företag specialiserat på att utveckla, tillverka och distribuera premium ergonomiska knäskydd. Vårt huvudkontor är baserat i Amsterdam där vi för närvarande arbetar med 10 kollegor. Vi har en öppen och bärande kultur och når mål tillsammans.

Du kan läsa mer om FENTO på www.fentokneeprotection.com

iTOOLS I/S är FENTOs Premium Parter i Norden. Hos iTOOLS har vi ett uppdrag; leverera Intelligenta verktygs- och säkerhetslösningar till hantverkare och industri. Vi ska se till att hantverkare och industriföretag alltid har tillgång till intelligenta verktygs- och säkerhetslösningar som gör arbetet enklare, effektivare och framför allt tryggare för användaren.

Det uppdraget lever vi efter varje dag genom att erbjuda lösningar som vi själva har utformat och tillverkat, samt lösningar som vi distribuerar för samarbetspartners som, precis som vi, strävar efter att erbjuda intelligenta och användarvänliga lösningar i en hög kvalitet till bland andra byggvaruhuskedjor och grossister i hela Europa. Vi är för närvarande 48 kollegor i Odder och Herning.

Du kan läsa mer om iTOOLS på www.itools.se

FENTO logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 september 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup