Hoppa till innehåll
Adecco logotyp

Regional Branch Manager – Adecco Industry Stockholm

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Skapa framgång i Stockholm! Bli vår dynamiska Regional Branch Manager hos Adecco Industry!
Vi söker nu en ny chef för vår industry-verksamhet i Stockholm. De övergripande målen i den här rollen är att öka antalet konsulter och att våra kunder är ambassadörer (NPS > 9). Vi vill att våra konsulter ska vara nöjda med Adecco som arbetsgivare samt att våra internanställda är motiverade och mår bra. Du börjar jobba med ett team bestående av tre heltidsanställda, erfarna konsultchefer. I takt med att teamet vinner fler affärer växer teamet med fler medarbetare. Självklart förväntas du också vara delaktig i att förbättra dina egna processer för att nå hög effektivitet i ditt team.

Utöver detta har du en roll i ledningsgruppen för industry- och onsite-delen av Adecco Sweden. Du rapporterar till Tarek Mourad och kommer inledningsvis att ha Anton Åberg som bollplank. Adecco Industry sitter idag tillsammans med Adecco Swedens huvudkontor i Solna, men vi ser gärna att du och teamet är ute och träffar kunder och konsulter så ofta som möjligt.

Om marknaden i Stockholm
Stockholm är en intressant marknad inom bemanning. Som Sveriges ekonomiska nav finns både många kunder och ett stort utbud av arbetskraft. En stor utmaning är att konkurrensen alltid är vass, där det alltid finns andra bemanningsföretag att tävla mot. För att lyckas i den här rollen krävs ett starkt driv, så att du även kan lägga ner tid på aktivt försäljningsarbete.

Om dig som person
Din stora uppgift kommer inledningsvis vara att driva försäljningsarbetet. För att det ska lyckas behöver du komma in med energi och glädje. Du ska genuint tycka att försäljning är roligt och detta ska smitta av sig på resten av teamet. Du firar framgångar och peppar teamet vid motgångar, samtidigt som du är den trygga klippan att luta sig emot när det behövs. Personen vi letar efter är målmedveten och får saker gjort inom utsatt tid. Du trivs med konkreta målsättningar där ekonomiskt resultat, NPS-resultat för kunder samt antalet uthyrda konsulter följs upp.

Personliga egenskaper:
  • Extrovert, energisk, peppande och positiv
  • Duktig på att få andra människor att trivas och prestera
  • Duktig på att få saker gjort
  • Sprider glädje och motivation i ditt team
Erfarenheter – Krav:
  • Vet hur man leder en grupp
  • Duktig på försäljning
Meriterande:
  • Erfarenhet från bemanningsbranschen
  • B-körkort
Om processen
Adecco fäster ingen vikt vid yttre attribut, utseende, läggning eller etnicitet. Vi letar efter den med bäst förutsättningar att nå de uppsatta målen. Vi letar heller inte efter en perfekt skribent, så lägg hellre lite mindre tid på det personliga brevet för att snabbt få in din ansökan. Intervjuer kommer att hållas löpande.

Din ansökan
Senaste dag för ansökan är den 05 augusti. Vi behandlar inte ansökningar under juli månad.

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Nordic Recruitment Leader Behrooz M. Langseth på Behrooz.malaekeh@adeccogroup.com.

Välkommen med din ansökan!

Om Adecco
Adecco är ett av världens ledande bolag inom personal och HR. Globalt har vi fler än 700 000 konsulter som arbetar hos någon av våra kunder. Också i Sverige är vi ett av de ledande bolagen inom bemanning och rekrytering. Vi har kontor utspridda över hela landet och flera tusen anställda konsulter. Adecco Industry är den organisationsenhet som specialiserar sig på yrkesarbetare, ofta inom industri- eller logistiksektorn.
Adecco logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 augusti 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.