Hoppa till innehåll
Beijer Byggmaterial AB logotyp

Säljchef Beijer Nacka

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

På Beijer/Bygg-Ole har vi ett gemensamt mål som alla anställda arbetar mot. Vi ska vara branschens överlägset bästa säljmotor. Beijer/Bygg-Ole Nacka söker nu en Säljchef med målet att bygga och utveckla proffsförsäljningen lokalt. Vi söker dig som framförallt motiveras av att driva försäljning på ett föredömligt sätt. Lika viktigt ser vi dock på föredömliga ledaregenskaper. Är detta din nya utmaning? Missa då inte chansen att bli en del av säljteamet i idag!

Beijer erbjuder

Som Säljchef på Beijer/Bygg-Ole har du ett ytterst ansvar för att leda proffsförsäljningen på filialen och mot lokala kunder. Du har ett team bestående av engagerade proffssäljare som du arbetar tätt med för att tillsammans bidra med kompetens och professionell försäljning gentemot våra proffskunder. Du kommer ansvara för att coacha dina medarbetare och driva den lokala försäljningen. I ditt ledarskap är du tydlig och säkerhetsställer att din arbetsgrupp har god förståelse för resultat, KPI-åtgärder samt målen ni ska uppnå.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Egen försäljning och avtalsteckning mot lokala byggare samt riksbyggare, uppsatta mål
 • Coacha säljarna i deras dagliga arbete med täta uppföljningar.
 • Fördela arbetsuppgifter & bemanningsplanera för personal tillhörande försäljningsavdelningen.
 • Driva kundbesök, kundevent och marknadsplanering för proffsförsäljningen
 • Ansvara för att hålla och driva säljmöte på filialen och representera försäljningsavdelningen i den lokala ledningsgruppen
 • Arbeta tätt tillsammans med Filialchef & Regionsäljchef
 • Aktivt delta i den pågående expansionen och arbeta mot Beijers gemensamma mål, bl.a. genom delaktighet i månadsmöten för regionen

Som Säljchef ingår du i den lokala ledningsgruppen som består av filialchef, butikschef & lagerchef. Syftet med denna grupp är att stötta och motivera varandra utifrån respektive ansvarsområde och nå optimal försäljningsutveckling. Säljchefsrollen innefattar även mycket samarbete med andra filialer och vi tror därför att du drivs av relationskapande samt omvärldsbevakning.

Vem söker vi?

Som ledare på Beijer/Bygg-Ole tror vi att du har förmåga och ambition att leda vägen, driva resultat och inspirera andra. Beijers värdeord är stolta, passionerade och schyssta vilket är precis det vi söker i framtida medarbetare. I denna rekrytering lägger vi extra betoning på egenskaperna nedan,

 • Ansvarstagande och tydlig
 • Effektiv och noggrann
 • Kommersiell medvetenhet
 • Eget driv till att skapa goda affärer
 • Förmåga att inspirera och engagera dina medarbetare
 • Firar framgångar och belönar bra insatser
 • Prestigelös och viljan att göra ”det lilla extra” för våra kunder
 • Vara en lagspelare med förmåga att både skapa och vidhålla goda relationer
 • En god nätverksbyggare och ambassadör för Beijer
 • Strukturerad och van att arbeta processbaserat
 • Vana eller intresse för E-handel, affärssystem och CRM

Beijer/Bygg-Ole som arbetsgivare
Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.
I denna roll rapporterar du till Filialchefen och blir en del av ett härligt passionerat säljteam.
Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor.

Några ord från ansvarig chef:
Att vara del av ett företag och team som har ett starkt fokus på att utnämna och lyfta upp våra medarbetare ute på filialerna. Du kommer att leda ett härligt säljteam som genom framgångsrikt samarbete har roligt tillsammans. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan.

Nästa steg
För frågor om tjänst eller process, kontakta Julia Bellander Beijer Byggmaterial,

julia.bellander@beijerbygg.se

Urval och intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen. I processen ingår telefonintervju, intervju och tester. Vi kommer att kontakta samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med placeringsort Nacka.

Varmt välkommen med din ansökan!

Beijer Byggmaterial AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.