Hoppa till innehåll
DeLaval logotyp

Kvalitetsingenjör till DeLaval i Tumba, Stockholm

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du arbeta i ett globalt företag i teknisk framkant inom livsmedelsproduktion? DeLaval i Tumba söker en Kvalitetsingenjör!

Som Kvalitetsingenjör hos DeLaval kommer du ha en nyckelroll i att göra skillnad, både på kort och lång sikt! DeLaval är ledande inom utveckling och tillverkning av tekniska lösningar för mjölkbönder över hela världen. Din roll blir att säkerställa att produkterna håller högsta kvalitet genom att vara delaktig i hela processen från design och utveckling till riskhantering. Låter det intressant?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du blir en del av en professionell och internationell organisation med höga ambitioner och expertis. Trots den höga kompetensnivån präglas atmosfären av en avslappnad och inkluderande gemenskap. I din roll kommer du inte bara ha möjlighet att utvidga ditt professionella nätverk, utan också att fortsätta utveckla din kompetens.

Hos DeLaval har du trygga anställningsvillkor och möjligheter till kompetensutveckling. Du erbjuds en grundlig introduktion till företaget, kunder och företagets affärsmodell.

Hos DeLaval är kvalitén på företagets produkter och tjänster av yttersta vikt. Med en långsiktig strategisk målsättning att markant minska kostnaderna för dålig kvalitet får du chansen att direkt påverka tillväxten och göra en betydande sillnad för företagets fortsatta utveckling framåt.

DeLavals framgång grundar sig i deras kärnvärden, Passion, People, Professionals och Partnerships som förbinder individer över alla enheter och geografiska områden. För DeLaval är framgång mer än bara kunskap och starkt relaterat till beteenden. På DeLaval styrs vi av tre beteenden Setting Direction, Make Things Happen och One DeLaval.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Kvalitetsingenjör kommer du arbeta tvärfunktionellt för att säkerställa att kvalitetskrav uppnås genom alla led. Rollen kommer vara både reaktiv genom att lösa uppkomna problem och proaktiv för att förebygga att nya problem uppstår.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
 • Insamling och analys av feedback från marknaden om produkter för att säkerställa faktabaserade beslut.
 • Genomföra undersökningar (rotorsaksanalyser) för att identifiera och åtgärda orsakerna till kvalitetsproblem.
 • Delta aktivt i planering, utformning och hantering av risker i samband med produktutveckling, speciellt när det rör kvalitetsaspekterna av produkten.
 • Vid behov agera som revisor för de interna processer som påverkar resultatet av kvalitetsarbetet.
 • Granska, skapa och uppdatera processer som behövs för att bibehålla / förbättra kvalitetsnivå på produkterna.
 • Fungera som länk till andra avdelningar för att säkerställa att den tilltänkta kvalitetsnivån uppnås eller förbättras före leverans till kund.
Värt att veta

Som kvalitetsingenjör jobbar du på kontoret och anläggningen i Tumba, södra Stockholm. Rollen är en tillsvidareanställning med 40 h arbetsvecka med start enligt överenskommelse. Rollen tillåter hybridarbete och det förekommer visst resande till andra anläggningar i Europa.

Du rapporterar till Quality Assurance Manager.

Våra förväntningar

För att lyckas och trivas i rollen ser vi gärna att du har:
 • Universitetsexamen, Master of Science, eller annan likvärdig utbildning.
 • Tidigare erfarenhet från kvalitets- eller tekniska positioner inom tillverkningsindustrier (mekanisk eller elektronisk).
 • Erfarenhet av att använda verktyg och metoder för problemhantering.
 • Flytande engelska i tal och skrift (engelska som koncernspråk) och gärna god svenska nivå i både tal och skrift då du kommer ha många olika kontaktytor både internt och externt. Kan du även polska eller något tredje språk är det en fördel.
 • God kunskap Officepaket
Som person är du framåt och kommunikativ. Du kan prata med personer i olika positioner och sammanhang. Din starka analytiska förmåga och din känsla för att kunna prioritera och leverera enligt uppsatta mål gör att du trivs bra i en dynamisk och professionell miljö. Du är öppen och nyfiken som person med stor ansvarskänsla.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech - specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
DeLaval logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 juli 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech