Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Projektingenjör till tekniktungt bolag inom flygindustrin

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Bolaget är ledande aktör inom flygindustrin och för deras räkning söker vi för närvarande en engagerad och kunnig projektingenjör för att stödja deras projekt med planering, utförande och slutförande av modifieringar av flygplan och rotorflygplan.

OM TJÄNSTEN:
Bolaget är en ledande aktör inom flygindustrin och för deras räkning söker vi för närvarande en engagerad och kunnig projektingenjör för att stödja deras projekt med planering, utförande och slutförande av modifieringar av flygplan och rotorflygplan. Du som kandidat kommer att spela en avgörande roll för att säkerställa projektets framgång, från konceptuell design till implementering, inom deras dynamiska och innovativa miljö. Som projektingenjör hos vår kund kommer du att vara väldigt engagerad i designprocessen både i planering och förberedelse av leveranser. Du kommer att rapportera direkt till Designchefen och arbeta tillsammans med deras erfarna ingenjörsteam för att framgångsrikt slutföra olika projekt. För att trivs i rollen behöver du vara organiserad med förmåga att hantera flera projekt samtidigt, en proaktiv problemlösare, trivs med ansvar, drivs av att uppnå projektmål och deadlines samt vara bekväm att arbeta i en flexibel arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER:
 • Bidra till planerings-, design- och genomförandefasen av ingenjörsprojekt
 • Bedöma projektspecifikationer, identifiera krav och sätta mål
 • Övervaka projektförloppet, adressera potentiella problem och implementera lösningar
 • Förbereda dokumentation och leveranser
 • Säkerställa överensstämmelse med flygindustrins standarder, säkerhetsföreskrifter och Design Organisation Procedures
VI SÖKER DIG MED:
 • En högskole- eller civilingenjörsutbildning inom exempelvis maskinteknik eller likvärdigt område
 • Cirka 3 års arbetslivserfarenhet inom ingenjörsvetenskapen
 • Starka analytiska färdigheter och ett öga för detaljer
 • Utmärkta kommunikations- och teamwork-förmågor
 • Engelska i tal och skrift
MERITERANDE:
 • Kännedom om EASA-regler och flygindustrins standarder
 • Tidigare erfarenhet av design- och CAD-program
 • Svenska i tal och skrift
OM KUNDFÖRETAGET:
Bolaget är ett flygunderhållsföretag som grundades år 1979 genom förvärvet av ett annat företag som hade agentur för flera flygplansmärken som till exempelvis Gulfstream. Under de första åren hade företaget endast ett fåtal anställda och fokuserade främst på underhåll av vissa flygplanstyper. År 2000 hade företaget växt till att ha ett betydande antal anställda. När det tidigare ägandet av företaget blev tillgängligt för försäljning, valde en grupp anställda att gå samman och köpa företaget. Därefter ökade företaget sin verksamhet och erbjöd ett brett utbud av tjänster inom flygunderhåll. Sedan 2018 äger företaget även ett dotterbolag och arbetar med utveckling och installation av ett maritimt övervakningssystem för olika flygplan. Bolaget har sin verksamhet centralt i Stockholm.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du blir direktanställd hos kunden efter initial anställning via oss på Friday.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsansvarig: Erik Nilsson, erik.nilsson@friday.se
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: aviation, project engineer, flygindustrin, analytisk, flygplan
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?