Hoppa till innehåll
Danx AB logotyp

Onsite/utlastare till vår terminal i Skärholmen

Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du sugen på nya utmaningar i ett växande företag? Har du erfarenhet av fysiskt arbete som kräver noggrannhet, struktur och tempo? Trivs du av att ta ansvar operationellt och administrativt samtidigt som du bidrar till god kommunikation internt till kollegor och externt mot underleverantörer?

Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

DANX har under de senaste åren växt kraftigt och vi behöver nu förstärka vårt team. Vi letar därför efter en flexibel och kommunikativ person som vill vara med och säkerställa att vår distribution går som planerat, genom att se till att rätt gods följer med rätt chaufför ut. Som kan förutse, hantera och dokumentera eventuella avvikelser och förseningar i våra flöden. Vi söker dig som ser möjligheter snarare än problem och som gillar att vara "hands on" med ett ansvarsfullt tankesätt. Vi vill att du har ett stort eget driv och kan se utanför boxen för att fatta snabba beslut, både på egen hand men också i team.

Som Onsite kommer du att agera spindel i nätet på golvet och vara en länk mellan chaufförer, vårt landsomspännande Control Tower med trafikledare och övriga terminaler. För att trivas på DANX behöver du tycka om att jobba i högt tempo och att ha varierande arbetsuppgifter då alla dagar är unika.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Justering utav rutter på daglig basis utifrån volym och vikt.
  • Information/kommunikation till våra chaufförer.
  • Sedvanligt terminalarbete såsom returer, lossning och lastning av bilar.
  • Aktivt jobba med åtgärder för att förhindra förseningar i våra flöden.
  • Rapportera och åtgärda avvikelser.
  • Godssortering och scanning.
  • Tids- och kvalitetssäkra att vi håller deadlines.
  • Truckkörning.

Kvalifikationer och egenskaper:
  • Flytande svenska i tal och skrift.
  • Tidigare erfarenhet av logistik som chaufför eller inom terminal.
  • God datavana inom Office 365 paketet.
  • Behärska engelska i tal och skrift.
  • Truckkort A+B.
  • Baskunskaper i svensk geografi.
  • Tidigare erfarenhet av nattarbete.
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av att hantera farligt gods (ADR 1.3).

Om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 36 timmar i veckan med en inledande provanställning på sex månader. Arbetstiderna är måndag-torsdag 21:30-06:15 och söndagar 21:30-02:30.

Tillträde: Omgående

Arbetsplats: Strömsätravägen 16, Skärholmen

Välkommen att ansöka till tjänsten redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail och urval sker löpande. Alla eventuella frågor om tjänsten kan skickas till vår Control Tower Manager Monika Palmquist, Monika.palmquist@danx.se

Frågor kring processen eller DANX som företag kan skickas till HR@danx.se

Vi erbjuder:

Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där du blir en viktig del av vår verksamhet. På DANX ser vi alltid till personalens bästa och lägger stor vikt vid trivsel på arbetsplatsen. Enligt oss skapas framgång genom flexibilitet, gott samarbete och engagemang där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Vi arbetar i en öppen, positiv och inspirerande miljö med härliga kollegor som gillar att ha roligt på jobbet. Något vi är övertygade om gynnar både lönsamheten och ger nöjda medarbetena. Hos oss finns det stora möjligheter att växa och utvecklas på sikt, där du själv sätter gränsen för hur långt du kan nå!
Danx AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

DANX har funnits sedan 1992 och är idag ledande inom reservdelslogistik i norden med vårt eget distributionsnätverk i de fyra nordiska länderna. Vi täcker alla områden av reservdelslogistiken med bland annat in-night distribution, lagerhållning och PUDO-nätverk. Vår kärnverksamhet är in-night leveranser som innebär att vi varje natt levererar reservdelar direkt till mer än 6000 teknikers bilar, flera tusen verkstäder och andra leveransplatser. Utöver distributionen har DANX också 24/7 warehousing för ett antal kunder och partners med leveranser dygnet runt.