Hoppa till innehåll
Rekryteringsgruppen logotyp

C-kortschaufför till renhållningsuppdrag i Länna sökes!

Publiceringsdatum
22 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker nu ansvarsfulla och duktiga renhållningschaufförer med C-kort för att stärka upp hos våra kunder runtom i Stockholm. Om du har en passion för att hålla vår stad ren och ordnad, samt delar vår strävan efter nöjda kunder och hög kvalitet, då kan du vara den vi letar efter!

Arbetsuppgifter

Rekryteringsgruppen har kunder över hela Stockholmsområdet och utför uppdrag inom ett flertal områden såsom renhållning, distribution och fjärrkörning.

Just nu har vi ett flertal uppdrag inom renhållning i Länna och vi söker chaufförer på dagtid.

Egenskaper
Förutom att du är en duktig chaufför så uppskattar vi personliga egenskaper såsom social kompetens och god samarbetsförmåga. Som person är du driven, noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Att du har rätt inställning till att jobba ser vi som en självklarhet och du kan givetvis lämna goda referenser.

Det är dessutom viktigt att du har goda körvanor inom renhållning då uppdrag kan gälla garagekörning i trånga utrymmen och körningar till restauranger och hotell.

Kompetens och kvalifikationer

Krav:
  • C-körkort
  • YKB
  • ADR
  • Bekväm i att köra i Stockholm
  • God svenska i tal och skrift
Vad kan Rekryteringsgruppen erbjuda dig som anställd?

Vi erbjuder ett arbete i en stabil organisation med goda möjligheter till personlig utveckling. För rätt person finns långsiktighet och goda möjligheter till utbildning och vidare karriär inom företaget. Vi har kollektivavtal och erbjuder även tjänstepension, lön efter överenskommelse.

Tillträde: Omgående

Arbetstider: Dagtid

Man börjar jobbet tidigast kl. 06:00 och slutar senast runt kl. 16:00.

Måndag till fredag.

Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Tror du att du är rätt person för denna position? Skicka din ansökan via Teamtailor redan idag!

Sökord: "jobb, lediga jobb, chaufför, renhållningschaufför, C-körkort, Stockholm, miljöarbetare, sopgubbe, renhållningsarbetare, återvinning, Länna".

Om Rekryteringsgruppen

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom transport, lager/industri och kontor. Vårt kontor är beläget i Stockholm och vi tillsätter en mängd tjänster med varierande krav på utbildning och erfarenhet. Vi håller hög service och sätter alltid kunden i fokus. Mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com
Rekryteringsgruppen logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juli 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden, lager & industri, transport service & butik och kontor. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.