Hoppa till innehåll
Danx AB logotyp

Terminalarbetare till DANX AB

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara en del av ett dynamiskt företag som expanderar och erbjuder en rad spännande utmaningar?

DANX AB befinner sig just nu i en tillväxtfas och letar efter en passionerad och engagerad terminalmedarbetare att förstärka vårt team i Rosersberg. Som en del av DANX-familjen kommer du inte bara att vara en nyckelspelare i vår verksamhet, utan du kommer också att vara en del av ett team som strävar efter att leverera enastående service och smidiga logistiklösningar till alla våra kunder.

Om oss:
Vi är ett ledande transport- och logistikföretag inom reservdelar med ett eget distributionsnätverk och en vision om att leverera allt gods före kl. 07:00 till över 6000 teknikers bilar, verkstäder och andra leveransplatser. Vår kärnverksamhet sker på natten, och vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och sätta en ny standard för branschen.

Dina arbetsuppgifter:
Som terminalmedarbetare hos DANX kommer du att spela en central roll i att säkerställa att vår distributionsverksamhet i Rosersberg flyter smidigt och att våra deadlines hålls. Du kommer att vara ansvarig för en rad spännande arbetsuppgifter, inklusive:
 • Lossning och lastning av bilar.
 • Optimera utrymme på våra bilar såväl som i lokalen.
 • Att upprätthålla ordning och reda i terminalen för att säkerställa en säker och effektiv arbetsmiljö.
 • Sortering och scanning av gods för att säkerställa korrekt hantering och leverans.
 • Att garantera att deadlines för leveranser upprätthålls och att kvalitetsstandarder överträffas.
 • Utföra truckkörning med både motviktstruck och skjutstativtruck med skicklighet och precision.

Din profil:
Vi söker en stresstålig, noggrann och ansvarstagande individ med förmåga att skapa struktur och effektivitet i sitt arbete. Du är en lagspelare med utmärkta kommunikationsfärdigheter och en förmåga att lösa problem på ett effektivt sätt. Du är flexibel och trivs i en snabb och dynamisk arbetsmiljö som kräver insikt i olika rutiner och arbetssätt.

Krav för tjänsten:

 • Grundläggande svenska och engelska.
 • Flexibel och lätt för att samarbeta med andra.
 • Truckkort A+B.

Meriterande:
 • Har tidigare erfarenhet av transport och logistik.
 • Grundläggande geografiska kunskaper för Sverige.
 • Utbildning i ADR 1.3.
 • B-körkort.

DANX erbjuder dig:
En härlig arbetstillvaro med inspirerande kollegor, flexibla arbetsuppgifter och möjlighet till utveckling parallellt med vår tillväxt. Vi tror starkt på den företagskultur vi tillsammans bygger genom ägandeskap, utveckling, lärande och hänsyn till varandra internt såväl som externt. Det är viktigt för oss att alla medarbetare värnar om varandra och våra kunder. På vår familjära arbetsplats får du möjlighet att påverka med ditt engagemang, din lyhördhet och delaktighet.

På samtliga lokationer erbjuds frukost/mellanmål så vi tillsammans får en bra start på arbetsdagen. Vi uppmuntrar till utnyttjande av friskvårdsbidraget. DANX hittar gärna på saker tillsammans på och utanför jobbet och arrangerar kickoffs, julmiddagar och AW: s. Varje månad korar vi månadens medarbetare genom medarbetarnas nomineringar av fina prestationer från kollegor. Vi genomför utbyten mellan våra lokationer och roller för att skapa förståelse, gemenskap och utbildningstillfällen. Vi ser gärna att medarbetare utvecklas och tar nya steg inom företaget. DANX firar gärna, såväl högtider som födelsedagar, jubileum och framgångsrika tillvägagångssätt

Om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (100%) med en inledande provanställning på sex månader. Arbetstiderna är 09:00-18:00 och omfattar 40 timmar/veckan, måndag-fredag.

Start: Startdatum för tjänsten sker så snart som möjligt enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag:
Rekryteringsprocessen sker löpande och avslutas efter att rätt kandidater tillträtt rollen.
Arbetsplats:
Skansvägen 25, 195 72 Rosersberg

Ansökan:
Vill du vara med och forma framtiden för logistik och transport?
Skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail i linje med
GDPR.

För eventuella frågor om tjänsten, kontakta vår terminalchef,
Tomas Toinisson på tomas.toinisson@danx.se för frågor om företaget

Vi ser fram emot din ansökan!
Danx AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 juni 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

DANX har funnits sedan 1992 och är idag ledande inom reservdelslogistik i norden med vårt eget distributionsnätverk i de fyra nordiska länderna. Vi täcker alla områden av reservdelslogistiken med bland annat in-night distribution, lagerhållning och PUDO-nätverk. Vår kärnverksamhet är in-night leveranser som innebär att vi varje natt levererar reservdelar direkt till mer än 6000 teknikers bilar, flera tusen verkstäder och andra leveransplatser. Utöver distributionen har DANX också 24/7 warehousing för ett antal kunder och partners med leveranser dygnet runt.