Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Studerande chaufförer till Elis!

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du jobba på ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Elis Textil Service letar nu efter chaufförer på deltid med start i slutet av Augusti. Här får du möjlighet att jobba på ett företag där hållbarhet och arbetsmiljö står i fokus!Om tjänsten

I rollen som chaufför kommer du få åka ut till ett flertal kunder och leverera service i världsklass! Du utgår från Elis kontor i barkarby och åker ut till kunder där du bär ut och tar in mattor, samt registrerar detta med hjälp av Elis app i telefonen. Vi ser att du är van och bekväm med att köra bil i Stockholm, samt har en känsla för service.

Arbetstider kommer vara vardagar 16-20, och vi ser att du är tillgänglig att arbeta minst 2 pass/vecka.Kvalifikationer
  • Har B-körkort, och känner dig bekväm med att köra i Stockholm
  • Har en känsla för service
  • Är tillgänglig för att arbeta ca 2 eftermiddagar/kvällar i veckan
  • Då du kommer bära mattor behöver du vara beredd på att arbetet är relativt fysiskt
  • Har minst 1,5 år kvar av dina studier
  • Talar och skriver svenska obehindrat

Det är meriterande om du har

  • Har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare
  • Har erfarenhet av att arbeta med service sedan tidigare
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se