Hoppa till innehåll
Vattenfall logotyp

Projektkommunikatör | Vattenfall | Solna

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med och forma framtidens fastighetsprojekt? Vattenfall söker en engagerad projektkommunikatör till deras nystartade team - VBSN. Som en viktig del av deras Resource Management Center kommer du att utveckla kommunikationsplaner, samordna projektinformation och skapa kommunikationsmaterial. Med din erfarenhet inom kommunikation och projektledning kommer du att spelar en avgörande roll i att hålla alla intressenter informerade och engagerade. Ansök idag och bli en del av deras dynamiska team!

Kort om uppdraget

Placeringsort: Solna
Anställningstyp: konsultuppdrag under perioden 2024-08 - 2024-11-20, med chans till förlängning
Tjänstgöringsgrad: heltid 100% . Sista månaden kan uppdraget går ner i procent beroende på behov.

Arbetsuppgifter

Som projektkommunikatör kommer du att utveckla kommunikationsplaner, samordna kommunikationen mellan projektdeltagare och intressenter, hantera intern och extern kommunikation samt skapa och underhålla kommunikationsmaterial. Du kommer även att följa upp och rapportera om projektets utfall och lärdomar.

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med kommunikation och media och som gärna har en relevant högre utbildning inom kommunikation, journalistik eller marknadsföring. Du bör ha kunskaper inom projektledning och stakeholder management samt vara väl förtrogen med olika kommunikationsmedier. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Starka sociala färdigheter är också viktigt.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Oscar Sahlin via e-post oscar.sahlin@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se
Vattenfall logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juli 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.