Hoppa till innehåll
GK Sverige logotyp

Rörcompaniet söker VS-montörer

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi på Rörcompaniet en del av GK koncernen arbetar med att utveckla, bygga och driva smarta tekniska lösningar som minskar klimatbelastningen från gamla och nya byggnader. Oavsett vilken typ av byggnad vi arbetar med, strävar vi efter lösningar som tar hänsyn till både dagens användare och kommande generationer.

Vi har behov av montörer som vill arbeta med varierade entreprenaduppdrag på Rörcompaniet! Idag finns 17 anställda på Rörcompaniet och med den goda orderstock som finns för 2024 & 2025 behöver vi bli fler. Just nu söker vi 3-4 st VS-montörer.

GK är en skandinavisk teknisk entreprenör och servicepartner, och våra yrkesarbetare utgör kärnan i vår verksamhet. Hos GK får du möjlighet att både planera, koordinera och utföra uppdrag. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och kontakt med kunder.

Vad kan Rörcompaniet & GK erbjuda dig?

Hos oss på Rörcompaniet/GK är vi måna om varandra. Tillsammans tar vi ansvar, skapar förändring och en inkluderande arbetsplats där alla har utrymme att synas och utvecklas. Vi erbjuder:
  • En arbetsmiljö som kännetecknas av en härlig familjärkänsla där teamet är kärnan.
  • Bra kollegor som lär sig av varandra och vill varandra väl
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • En trygg och säker arbetsgivare, vi har kollektivavtal.
  • Bra förmåner som pension, försäkringar och ett friskvårdsbidrag på 5000 kr
Hur kommer ditt uppdrag att se ut?

Våra kunder är både stora och små och de anlitar oss i samband med nybyggnationer eller mindre ombyggnationer. Som montör arbetar du efter givna förutsättningar, ritningar och beskrivningar med installation och montering. Uppgifterna inkluderar montering av komponenter, anslutning av system, arbete med ritningar och samarbete med andra yrkesgrupper.

Du kommer bli en del av ett härligt och sammansvetsat team som består av montörer, ledande montörer, projektledare och entreprenadchef. Hos oss blir din kompetens och ditt engagemang viktig för att vi ska kunna fortsätta att arbeta i den absoluta framkanten av den tekniska utvecklingen och befästa vår position på marknaden.

Din bakgrund:
  • Utbildning eller certifieringar inom VS
  • Minst tre år yrkeserfarenhet inom området.
  • Du har erfarenhet av arbete som entreprenadmontör
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska är en förutsättning för tjänsten
  • Du har B-körkort och god datorvana.
Är du inkluderande, nyfiken, ansvarstagande, resultatfokuserad, kommunikativ och förtroendeingivande? Vi letar efter just dig!

Är du redo att ta första steget till en spännande resa tillsammans med oss på GK inom Rörcompaniet? Då är du välkommen med din ansökan!

Hos oss kan du söka utan CV och ansökningsbrev. Istället ber vi dig att besvara några korta frågor. Ansökan skickas elektroniskt via vårt rekryteringssystem.

Löpande urval:

Vi tillämpar löpande urval i den här rekryteringen så skicka in din ansökan med en gång.

Bakgrundskontroll:

För den här tjänsten kan det bli aktuellt att du som slutkandidat får göra en ekonomisk och juridisk bakgrundskontroll. Syftet med bakgrundskontrollen är inte att sålla bort utan kontrollen görs för att både du och vi ska känna oss trygga med anställningen. Hör av dig till rekryterande chef om du vill veta mer om bakgrundskontrollen och varför den görs.

På Rörcompaniet kan du vara dig själv och förvänta dig att bli respekterad, oavsett var du kommer ifrån eller vem du älskar. Mångfald och inkludering handlar för oss om att erkänna och respektera varandra att hitta styrka i det som gör oss lika och olika. Kvalificerade kandidater som känner igen sig i våra värderingar inkluderande, nyfiken och ansvarstagande uppmuntras att ansöka hos oss.
GK Sverige logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 september 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

GK är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner. Vi erbjuder tekniska installationer och rådgivning som bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster, i kombination med optimal bekvämlighet för användarna - under alla år som fastigheten används. GK ska vara en klimatförebild. Vi arbetar för en bättre miljö genom att skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader, samtidigt som detta bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster. Våra lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom och flera årtiondens driftserfarenhet.

Den svenska verksamheten, Gunnar Karlsen Sverige AB med dotterbolag, är helägt av GK Gruppen med säte i Oslo. Koncernen har drygt 3 000 medarbetare och en omsättning på cirka 6,1 miljarder NOK. GK finns representerat över hela Sverige - från Kiruna i norr till Trelleborg i söder - med cirka 700 medarbetare och en omsättning på 1,3 miljarder SEK (2022).