Hoppa till innehåll
TNG logotyp

Nu söker vi en strateg till vår kund i Söderort!

Ansök nu
Nu söker vi en strateg till Investeringar och lokaler i Söderort!

Vår uppdragsgivare söker en engagerad och driven strateg för ett konsultuppdrag / interimsuppdrag som vill bidra till att utveckla deras arbete med investeringar och lokaler. Är du kreativ öppen och trivs med att självständigt driva och utveckla ditt eget arbete och har tidigare erfarenhet som lokalstrateg, fastighetsutvecklare, fastighetsekonom eller samhällsbyggnadsstrateg, gärna inom offentlig förvaltning? Gillar du att använda din analytiska förmåga utifrån uppsatta mål för att se vilka förändringar som behöver göras?
Sök då rollen som strateg till ekonomiavdelningens på kommunstyrelseförvaltning i södra Stockholm.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:
  • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
  • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
  • Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG-konsulter.
Dina arbetsuppgifter

Som strateg arbetar du tvärfunktionellt och samverkar med politiker, chefer och medarbetare. Din roll innebär att samordna och leda gruppen av lokalstrateger i deras matrisorganisation, samt att förankra strategiska planer och utredningar med berörda verksamheter.

Här ansvarar du för att utveckla långsiktiga strategier inom investeringar och lokaler, samtidigt som du styr och följer upp deras verksamheter enligt deras uppdrag. Arbetet inkluderar utvärdering och förbättring av lokalförsörjningsprocessen, samt analys och dokumentation av lokalbehov på kort och lång sikt. En viktig del av rollen är att utveckla och effektivisera arbetet med lokalförsörjning samt ta fram förslag till lokalförsörjningsplaner.

För att lyckas i uppdraget behöver du vara öppen, kreativ och bekväm med att självständigt driva och utveckla ditt arbete. Du bör också ha förmågan att växla mellan självständigt arbete och samarbete i grupp. Med din analytiska förmåga identifierar du nödvändiga förändringar och utvecklingsbehov utifrån uppsatta mål. Rollen kräver att du är flexibel, lösningsorienterad och att du kan bygga förtroendefulla relationer genom tydlig kommunikation med olika intressenter.

Värt att veta
  • Du kommer att bli en del av ekonomiavdelningen med start så snart som möjligt. Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig till årsskiftet 2024.
  • Antingen är du anställd vid oss på TNG för uppdragets löptid eller så är du underkonsult.
Våra förväntningar

För att lyckas i rollen ser vi att du har en relevant akademisk utbildning och några års erfarenhet inom fastighetsbranschen, exempelvis som lokalstrateg, fastighetsutvecklare, fastighetsekonom eller samhällsbyggnadsstrateg, gärna inom offentlig förvaltning. Du behöver ha förmågan att förstå komplexa frågor och hur dessa kan påverka både enheten och andra verksamheter.

Erfarenhet av arbete med strategier, verksamhetsutveckling eller liknande är ett krav, liksom god förmåga att uttrycka dig skriftligt, eftersom det ingår i dina dagliga arbetsuppgifter att skriva texter och tjänsteskrivelser.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
TNG logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 september 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/