Hoppa till innehåll
Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering logotyp

Platschef till Vallviks Bruk

Publiceringsdatum
17 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
- En ledare med passion för människor och hållbar produktion!

Vallviks Bruk tillverkar långfibriga kemiska sulfatmassor och är en globalt ledande leverantör av massa för elektrotekniska applikationer och filter. Fabrikens miljöpåverkan är låg tack vare produktionsprocessens avancerade kretslopp.

Vi söker dig som vill ta helhetsansvar för Valllviks Bruk och som drivs av att vara koncernens och medarbetarnas närvarande platschef för en anläggning som Vallvik med långsiktiga ägare, hållbara produkter och kompetenta lojala medarbetare. Med unik flexibilitet som mindre företag i branschen och enkla beslutsvägar erbjuds du en roll i en snabbfotad organisation med stora möjligheter att påverka och hög grad av frihet under ansvar.

Är du den vi söker?

Vi söker en trygg ledare med genuint intresse för att få leda en verksamhet med puls som ständigt är i driftläge. Din arbetsplats blir Vallvik, beläget endast 20 minuter söder om Söderhamn och 50 minuter norr om Gävle.

I samarbete med fyra direktrapporterande avdelningschefer för produktionsutveckling, underhåll, drift och teknik, ansvarar du för att säkerställa en stabil drift året om. Med cirka 180 anställda ser du till att vår fabrik levererar hög kvalitet varje dag. Du leder, delegerar och följer upp verksamheten på strategisk nivå, med fokus på långsiktig leveransförmåga och arbetsglädje.

Som ledare är du prestigelös, lyhörd och en mästare på att inspirera dina medarbetare till nytänkande och förbättringar. Rottneros värderingar är din ledstjärna, och du kommer att arbeta för att säkerställa ett orubbligt säkerhetstänk och en inkluderande kultur som främjar social trygghet och måluppfyllnad.

Din bakgrund

Vi söker en trygg, kommunikativ och utvecklingsorienterad ledare som sätter laget före jaget. Med ditt starka driv och förmåga att skapa förtroendefulla samarbeten, engagerar och entusiasmerar du dina medarbetare mot gemensamma mål. För att lyckas i rollen ser vi att du har en relevant högskoleutbildning inom teknik, industriell ekonomi eller liknande. Du har flera års erfarenhet av ledarskap inom processindustrin samt goda kunskaper inom arbetsmiljö och säkerhet.
Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 september 2024 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Rottneros är ett av världens främsta specialistföretag inom utveckling och produktion av marknadsmassa till utvalda nischer. Även formpressad fiber för hållbara förpackningslösningar och andra innovationer, är en av våra framtidssatsningar. Med kunniga medarbetare, attraktiv service och ständig utveckling jobbar vi för att optimera våra kunders produkter och processer. Rottneroskoncernen är noterad på Nasdaq Stockholm sedan 1987, har cirka 290 anställda och omsätter ca 3 miljarder. Rottneros består av två massatillverkande enheter - Rottneros Bruk och Vallviks Bruk. I koncernen ingår även Rottneros Packaging AB som tillverkar formpressad fiber, Nykvist Skogs AB och SIA Rottneros Baltic som förser koncernen med råvara. www.rottneros.com