Hoppa till innehåll
Linde Gas logotyp

Plant & Site Manager till Linde Gas

Ansök nu

Vill du vara en viktig del av vår resa i en spännande bransch? Är du en trygg ledare som trivs med stort ansvar, har förmågan att utveckla dina medarbetare och affärer? Då kan du vara Linde Gas nya Plant & Site Manager!

Om tjänsten
Vi erbjuder en utmanande, utvecklande och bred roll med ett lokalt helhetsansvar. Som Plant & Site Manager ansvarar du för Linde Gas anläggningar i Sandviken och Hofors. Du har ansvar över både site och drift samt kommer att ha ett nära samarbete med vätgasorganisationen kring driften av elektrolysör på siten. Du ser till att våra kunder är nöjda och att våra tjänster håller den kvalitet vi kommit överens om.

Vidare så driver du utveckling och identifierar förbättringsområden tillsammans med dina medarbetare. Att vår verksamhet bedrivs effektivt och att vi nyttjar våra resurser optimalt är en självklarhet för dig. Du arbetar med uppföljning och återkoppling för att nå mål och resultat. Som Plant & Site Manager har du personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar. Rollen innebär även att du ansvarar för att verksamheten drivs enligt lagar, tillstånd och avtal. Du kommer att ansvara för 6 medarbetare och rapporterar till Director Operations Bulk/Onsite, BU Sweden.

I din roll som Plant & Site Manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
* Helhetsansvar över både site och drift på Linde Gas fabriker i Sandviken och Hofors
* Personalansvar för all personal på site samt att samarbeta med vår vätgasorganisation kring driften av vår elektrolysör
* Ansvara för budget och investeringsprojekt, driva ständiga förbättringar och ”best practice”
* Du säkerställer säkerheten på site och att vi arbetar enligt uppsatta standarder och certifieringar
* Du driver implementeringen av vårt EAM (Enterprise Asset Management) system och planerar och utför underhållsstopp och andra TAR-aktiviteter
* Du kommer att vara en viktig kontaktperson för både interna och externa partners som exempelvis kunder, kommuner och myndigheter

Hos Bulk & Onsite Sweden på Linde kommer du att vara omgiven av kunniga människor som älskar det de gör. Vi driver produktionsanläggningar över hela Sverige och förser våra kunder med luftgaser och vätgas som behövs för tillverkning av de flesta produkter i vårt samhälle. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar hårt för att tillhandahålla en berikande och trevlig arbetsplats. Vi har en tydlig vision: att vara platsen dit en mångsidig blandning av engagerade människor vill komma, stanna och utvecklas. Våra värderingar - säkerhet, integritet, ansvar, inkludering och gemenskap är kärnan i allt vi gör. Som Plant & Site Manager i Sandviken och Hofors kommer du att ansvara för att dessa värderingar genomsyrar vår verksamhet på plats, så att vi formar en miljö som sätter säkerheten främst, där människor gör saker på rätt sätt, nya idéer uppmuntras och där alla kan vara sig själva.

Tjänsten som Plant & Site Manager är en tillsvidareanställning direkt hos vår kund Linde Gas. Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Om dig
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en teknisk kandidatexamen eller motsvarande utbildning alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet. Tidigare ledarskapserfarenhet och personalansvar är ett krav. Du har en teknisk bakgrund med erfarenhet från vår bransch eller närliggande branscher exempelvis processindustri. Vi ser det också som en fördel om du har erfarenhet av förebyggande underhåll, budgetansvar samt myndighetstillsyner och interna audits. Du har goda kunskaper i Officepaketet, SAP är meriterande och du har lätt för att lära dig nya system. Flytande svenska och engelska i tal och skrift samt körkort B är ett krav.

Du gillar att bedriva förändringsarbete och ser lösningar där andra ser problem. Vidare ser vi att du är en naturlig ledare som drivs av att lyfta medarbetare i ditt lag och har förmågan att skapa samt bibehålla teamkänsla. Du växer med ansvar och har nära till att fatta beslut. Du har en förmåga att organisera och planera vardagen i en vardag med snabba vändningar. Du är en noggrann person som har god kommunikativ förmåga att samarbeta mellan olika områden och skapa synergieffekter både internt och externt. Du utför dina arbetsuppgifter med ett kvalitetstänk. Du har ett prestigelöst sätt och kan både ta till dig, och dela med dig av, idéer och erfarenheter. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter på företaget. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Om Linde Gas
Linde tillverkar och marknadsför medicinska gaser, industrigaser och specialgaser för olika ändamål. I samarbete med kunderna, utvecklar vi totallösningar som omfattar gaser, kunskap om processer, gasutrustning och service. Linde i Sverige ingår i Linde koncernen och tillhör tillsammans med övriga nordiska länder och Baltikum Region Europe North. Linde är ett världsledande gas- och teknikbolag med anställda i omkring 100 länder. Vi erbjuder våra anställda en omväxlande, utmanande och stimulerande arbetsmiljö på en framtidsorienterad marknad.

Ansökan/Kontaktuppgifter
Arbetet som Plant & Site Manager i Lides organisation är en del av en större helhet som sträcker sig över hela världen. En karriär inom Linde ger dig obegränsade möjligheter att uppnå din potential, samtidigt som du gör en positiv inverkan i världen. Be Linde. Be Limitless. Vi erbjuder ett utmanande arbete inom olika områden och goda utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald; vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Registrera din ansökan via länken senast 2024-08-15. Bifoga CV som beskriver utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev. I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryterings- och bemanningsföretaget Adecco. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve via 073-684 70 83 alt. ulrika.struve@adecco.se. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Director of Bulk & Onsite, Petter Kallström, Linde Gas via 073-866 71 99 alt. petter.kallstrom@linde.com. Då vi står inför semestertider kan svarstid på frågor vara lite längre än vanligt.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Linde Gas logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!