Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Laboratoriechef till Vallviks Bruk

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Vi är specialister på pappersmassa!
Rottneros är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av massa. Med kunniga medarbetare, attraktiv service och ständig produktutveckling jobbar vi för att optimera våra kunders produkter och processer. Vår trivsamma anläggning i Vallvik är vackert belägen vid kusten, ca 15 minuter söder om Söderhamn och ca 50 minuter norr om Gävle.
Värdekedjan, miljö- och hållbarhetsansvar!
Det perfekta kaffefiltret, ett mjukt hushållspapper eller en kartong som håller maten varm har en sak gemensamt - produktionen börjar i skogen. Vår värdekedja börjar i skogen och vedråvaran är vår viktigaste insatsvara.
Vi söker nu en Laboratoriechef till oss på Vallviks Bruk. Vår organisation präglas av framåtanda och vi satsar på en långsiktig och hållbar utveckling. Visst låter det spännande att få vara en del av vårt härliga team? Då kanske det är just dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som labchef är du en nyckelspelare och leder och fördelar arbetet för våra 5 duktiga medarbetare. Tillsammans stöttar ni produktionsavdelningarna så våra kunder får produkter som har högsta kvalité. Att säkerställa överenskommen provtagning, kvalitetskontroll, utveckla processer, ansvar för instrument och övrig utrustning ingår bla i arbetsuppgifterna.

Personal-och kompetensutveckling för dina medarbetare är en viktig del i rollen samt att initiera kompetenshöjande aktiviteter i linje med företagets mål.
Du deltar i vår produktgrupp och ser till att företagets rutiner och processer följs inom arbetsområdet.

Din profil
Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning inom kemi eller bakgrund som kan ses som likvärdig. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter inom processindustrin är det meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du trygg och känner dig bekväm att jobba mot uppsatta mål. Att ha en vilja och förmåga att leda personal är viktigt samt att du är strukturerad och slutför påbörjat arbete inom utsatt tidsram

Ansökan
Sök gärna denna tjänst så snart som möjligt dock senast den 11 augusti 2024, urval kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan via www.clockworkpeople.se.
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta chefsrekryterare Jennie Helmersson på telefonnummer: 073 351 27 05, jennie.helmersson@clwork.se

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.