Hoppa till innehåll
Granitor Electro logotyp

Projektledare Elservice Sandviken

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.Vill du liksom vi vara kundens bästa val?
Till vår serviceavdelning i Sandviken söker vi nu en Projektledare som vill vara med och driva våra arbeten med elservice, ramavtal och mindre entreprenader.

På vår hemsida kan du läsa om vad några av våra medarbetare säger om vardagen hoss oss. Länk: Jobba på Granitor Electro - Granitor

Det vi gör bidrar till ett välmående samhälle där både industrier och miljön kan blomstra. Skillnaden ligger i hur vi tar oss an och utför uppdragen och vår främsta styrka är att samarbeta, att se längre än de egna uppgifterna. Läs mer om hur vi på Electro arbetar med Elservice för din elanläggning - Granitor Electro - Granitor

För även om det finns många sätt att ta sig an ett uppdrag, så finns det bara ett som fungerar. Tillsammans.

Vi söker dig som:
  • är driven, arbetar metodiskt och trivs med att planera och strukturera ditt och andras arbete
  • trivs att skapa och upprätthålla en god kontakt med våra kunder
  • håller hög servicegrad och säkerhetstänk i det du gör
  • har en god teknisk förståelse och utför ditt arbete med nogrannhet.
  • precis som vi ser du samarbete med kollegor som en naturlig del i arbetet och du är mån om teamkänslan både inom din grupp och med andra avdelningar i bolaget.
  • har lätt för att kommunicera med din omgivning och du har god förmågan att leda och motivera ett team där alla hjälps åt och känner ansvar
I den här tjänsten krävs att:
Tekniskt förståelse inom installationsbranshen eller närliggande teknikområde.
Det är en fördel om du har erfarenhet av projektledning inom el-service eller annan relevant kompetens så som ledande montör, montageledare.
Du har B-Körkort och arbetar obehindrat både på svenska och engelska.

Ansökan och urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Du kan skicka in nu med tex LinkedIn profil och komplettera i lugn ro med CV senare.
Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag.
Granitor Electro logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet samt mekaniskt underhåll. Vi är stolta att som en del Granitor företagsgrupp kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid - både idag och för kommande generationer.