Hoppa till innehåll
Osby Svetsverkstad AB logotyp

Stålhallsmontör

Publiceringsdatum
15 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Om OSW

Osby Svetsverkstad AB (OSW) är ett familjebolag som funnits sedan 1947. Vi bygger och monterar stålhallar, främst runt Skåne, samt gör diverse svets- och konstruktionsarbeten i vår verkstad i Osby.

Om jobbet

Vi söker nu en person som främst ska arbeta med att montera stålhallar och andra stålarbeten vi har producerat men där även tillverkning kan ingå i arbetsuppgifterna då vi är ett tight gäng som hjälps åt där det behövs. I arbetsuppgifterna ingår även daglig planering av jobben så det är viktigt att du är ansvarstagande och har ett intresse för jobbet. De flesta byggen vi uppför är inom sådant avstånd att man utgår från och kommer tillbaka till verkstaden samma dag.

Om den sökande

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och som gillar att planera samt hitta lösningar på de utmaningar man kan stöta på i det löpande arbetet. Det är dock ett krav att du har lätt att arbeta med andra då de flesta jobb sker tillsammans med kollegor samt att kundbemötande är viktigt för alla i företaget.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av bygg, plåtslageri eller liknande område
  • Kan arbeta självständigt och allsidigt samt är lösningsfokuserad
  • Är prestigelös och hjälper till där det behövs
  • Håller ordning och reda, kan planera och arbetar snabbt men noggrant
  • Har lätt att arbeta med andra, då vi oftast arbetar tillsammans
  • Är positiv och tillför energi och glädje i teamet

Krav på B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift.
Det är meriterande om du har licenser för heta arbeten, mobil arbetsplattform, truckkort eller liknande.

Vi söker folk snarast så välkommen med din ansökan så snart som möjligt till robin@osw.se. Det går även bra att kontakta Robin på 0479-53 58 06.
Osby Svetsverkstad AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 juni 2024 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett tillverkande svetsbolag som gör stålhallar och monterar på plats. Vi har även en väldigt allsidig och bred kompetens inom stål , då vi reparerar det mesta inom entreprenad och det mesta inom stål. Vi är idag 13 anställda.