Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Gruppledare till produktionsmontage | Helsingborg

Publiceringsdatum
27 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du skruva upp din karriär som gruppledare. Vår kund i Helsingborg söker en stjärna med ögonen på framtiden och en passion för att montering. Bli en del av ett team där din potential kan lysa upp fabriksgolvet!

Om uppdragsgivaren

Välkommen till en värld av luftig innovation och gröna lösningar! Uppdragsgivaren är din ultimata partner inom miljöteknik, specialiserat på luftfiltrering, rening och återvinning. Dem är de kreativa hjärnorna bakom komponentmontering och håller industribranschen frisk och ren. Hos kunden är överrekrytering och förlängda uppdrag normen - här kan du växa och blomstra!

Dina arbetsuppgifter

Som gruppledare kommer du till stora delar, precis som övriga kollegor i produktionen , jobba med montering av komponenter på olika förekommande produkter men med vissa tillkommande arbetsuppgifter/ansvarsområden.

I de tillkommande arbetsuppgifter som gruppledare ingår det att du ska leda ditt team och utveckla arbetet inom avdelningen genom ständiga förbättringar, informera, styra avdelningen mot uppsatta mål, fördela arbetet på daglig basis avseende bemanning och övriga resurser. Viktiga fokusområden är säkerhet, kvalitet och effektivitet.

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som inte bara är en skicklig montör, utan också en förebild som medarbetare. Du är en person som trivs med att vara en del av ett team och är engagerad i att utveckla ett positivt lagarbete.

Att vara en förebild som medarbetare handlar om att vara positiv, engagerad och ansvarstagande. Du är en person som alltid strävar efter att göra ditt bästa och inspirerar andra att göra detsamma. Du är också lyhörd och empatisk och skapar en trygg och inkluderande arbetsmiljö där alla känner sig sedda och uppskattade.

Häng med oss på denna spännande resa och bli en del av vårt vinnande team! Tillsammans kommer vi att fortsätta utveckla ett positivt lagarbete och sätta nya standarder inom montagearbete. Sök redan idag och låt oss tillsammans skapa framgång!

Ansök idag!

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Peter Sandqvist via e-post peter.sandqvist@lernia.se eller på telefonnummer 0722-541125 om du har några frågor eller funderingar.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Övrig information

Placeringsort: Helsingborg

Arbetstider: Dagtid

Förmåner: Kollektivavtal där både arbetstidsförkortning och tjänstepension ingår, fri parkering, och friskvård.

Det finns också möjligheter för fortsatt anställning hos kunden efter inhyrningstiden.

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.