Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Sommarjobba som processoperatör på Calderys i Höganäs

Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du student och är intresserad av teknik och maskiner? Då kan detta vara det perfekta sommarjobbet för dig! Vi söker nu för Calderys räkning processoperatörer som ska täcka ett behov under sommaren. Detta är ett bra sätt att få meriterande erfarenhet för framtida yrken inom maskinteknik! Låter detta som ett spännande jobb? Sök redan idag då rollen ska tillsättas omgående!Om tjänsten

Under sommaren har Calderys ett ökat behov av extrapersonal och de söker nu efter studenter som får komma in och arbeta som processoperatörer. I rollen kommer man arbeta i linjeproduktionen där man kommer vara en viktig del av produktionen för att säkerställa så att maskiner och processen har hög tillgänglighet och funktion.

Rollen kommer inledas på deltid, några dagar i veckan, under våren så man får en ordentlig upplärning innan man övergår till heltid under sommaren. Arbetstiderna ligger mellan 06.00-14.45 på vardagar.

Du erbjuds

 • Ett meriterande extrajobb på ett världsledande bolag inom dess bransch.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


Arbetsuppgifter
 • Övervaka och styrka produktionsprocessen
 • Förberedning och dosering av material
 • Tömma maskiner och pallar
 • Packa och transportera material


Kvalifikationer
 • Talar obehindrad svenska, detta då all kommunikation kring arbetet och säkerhet sker på svenska och är av högsta vikt att man förstår för att klara av jobbet utan förhöjda risker och kvalitetsbrister.
 • Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, exempelvis studier
 • Har ett intresse för maskiner och teknik

Det är meriterande om du:

 • Studerar maskinteknik
 • Har truckkort
  Som person är det viktigt att du är självgående och orädd. Det är även bra om du har en grundläggande teknisk förståelse för att lättare kunna komma in i arbetet.

Övrig information:

 • Start: Maj
 • Omfattning: Deltid under maj för att sedan arbeta heltid under sommaren
 • Placering: Höganäs
  Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
  Vid en anställning kommer drogtester och medicinska kontroller genomföras.
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juni 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se