Hoppa till innehåll
Gelita Sweden AB logotyp

Order- & Säljkoordinator till GELITA Sweden AB

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Order- & Säljkoordinator till GELITA Sweden AB

Vi på GELITA Sweden har mer än 127 års erfarenhet inom vårt område. Men trots att vi varit med så länge befinner vi oss i en ständig förflyttning där vi utvecklar våra produkter och skapar nytta för vår omvärld. För att lyckas har vi dedikerade medarbetare som varje dag arbetar med vår vision och våra mål i ryggen. 
Har du förmåga att koordinera och samordna och gillar att vara där det händer? Trivs du i en roll där du får användning av dina såväl administrativa som kommunikativa egenskaper? Då kan du vara vår nya talangfulla orderkoordinator.
 
Vad gör vi på GELITA?
I vår process framställer vi livsmedelsklassade produkter som gelatin, fett och proteinpulver. Tillverkningen är högt automatiserad och på flera sätt komplex där råvaran genomgår flera olika steg innan vi nått den färdiga slutprodukten. 
 
Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i denna roll innefattar:
 • orderhantering och fakturering
 • transportbokning och administrering av tull- och frakthandlingar för leveranser både inrikes och utrikes
 • leverans och produktionsplanering, vilket innebär att du måste vara uppdaterad på lagersituationen och ha god kontakt med produktionsavdelningen
 • avvikelse- och reklamationshantering
 • ansvarig för kontakterna med ett antal av våra nyckelkunder inom vårt produktområde fett/protein där du vårdar och utvecklar våra långsiktiga kundrelationer.  
 • representant för GELITA i branschorganisationer för våra produkter.
Vem är du?
Du gillar att arbeta med administration på ett strukturerat sätt samtidigt som du har intresse för försäljning. Du är en positiv ”doer” som tycker om att arbeta i en bred roll där du får arbeta med hela flödet från försäljning till leverans. Du kan arbeta självständigt men är också en lagspelare som ständigt vill utveckla och förbättra arbetet tillsammans med teamet. Du gillar att ha en mängd olika kontakter, både internt med dina medarbetare och externt mot kunder och transportörer. 
 
Kvalifikationer
Du har goda kunskaper inom MS Office och är van vid att arbeta i affärssystem. Du har en lämplig utbildning inom till exempel försäljning, logistik, spedition, orderadministration, eller så har du motsvarande kunskaper som du förvärvat på annat sätt. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med hela kundupplevelsen från försäljning till leverans. GELITA är en internationell koncern och det är därför en förutsättning att du kan kommunicera och skriva obehindrat på både svenska och engelska. 
 
Vad erbjuder GELITA dig?
GELITA är kända för att se personalen som sin absolut viktigaste resurs. Vi arbetar varje dag för att alla medarbetare ska känna sig sedda och förstå hur man bidrar till att göra GELITA till den utvecklande arbetsplats vi är idag. Tillsammans med oss får du:
 • utmanande uppdrag där du får bidra med dina kunskaper och erfarenheter
 • en lönemodell och avtal som kombinerar anställningstrygghet och vinstdelning
 • omtänksamma och erfarna kollegor som gör det roligt att gå till jobbet
 • en god balans mellan arbete, familj och fritid
 • ett generöst friskvårdsbidrag och en mängd andra förmåner
 • möjligheter att klä på din kompetens för att utveckla dig själv och ditt arbete
Kontakt

Thomas Johansson
0435-26505
Lars Jonsson
Facklig representant
0435-26579
Villkor

Anställningsform
Tillsvidare

Varaktighet
Tillsvidare

Arbetstid
Heltid

Lönevillkor
Fast

Körkort
Personbil

Ansökan

Sista ansökningsdag
2024-05-17

Publiceringsdatum
2024-04-16

Gelita Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på GELITA Sweden har mer än 128 års erfarenhet inom vårt område. Men vi slår oss aldrig till ro utan befinner oss i en ständig förflyttning där vi utvecklar våra produkter och skapar nytta för vår omvärld. För att lyckas har vi dedikerade medarbetare som varje dag arbetar med vår vision och våra mål i ryggen.