Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Skoladministratör till Holmaskolan

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Nu söker Holmaskolan en skoladministratör för ett längre vikariat under läsåret 24/25.

I ditt uppdrag kommer du arbeta med administrativa uppgifter som är vanligt förekommande i grundskolan, som exmpelvis elevadministration eller personaladministration. Du är ett nära chefsstöd till skolledare och blir ansiktet utåt i skolans expedition. Rollen innebär en daglig kontakt med elever, personal och skolledning där du blir den som håller ihop många trådar och är spindeln i nätet för skolan.

Ta chansen att bli en del av gemenskapen på Holmaskolan!

Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasieexamen och tidigare erfarenhet av liknande administrativt arbte. Du har god digital kompetens och förmåga att snabbt sätta dig in i nya system och program. Det är meriterande om du har erfarenhet av Extens, Platina, HRutan, Unikum, Raindance och andra system som grundskoleförvaltningen använder.

Det är ett krav att din svenska är god i både tal och skrift.

Eftersom det är ett tillfälligt uppdrag är det viktigt att du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och att du arbetar strukturerat, noggrant och effektivt. Då rollen innebär daglig kontakt med elever, personal och skolledning behöver du därutöver vara serviceinriktad, ha ett positivt bemötande, samt en god samarbetsförmåga. Du trivs med att leda dig själv och att hålla i många trådar.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Holmaskolan är en mångkulturell f-6 skola med 240 elever, varav några går på anpassad grundskola. Vi har en inkluderande grundsyn och ett varmt förhållningssätt. Språkutveckling och lärande i riktning mot självständiga och demokratiska medborgare genomsyrar allt vårt arbete. Holmaskolan är en partnerskola till Malmö Universitet och vi har stor vana av att handleda studenter på lärarprogrammet. Du kommer till ett prestigelöst och öppet arbetsklimat och vi arbetar kollaborativt för att möta upp våra elevers utmaningar och styrkor. Du deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Med utgångspunkt från våra elever får du möjlighet att utveckla din undervisning och professionalitet.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med ca 80 skolor, 6500 medarbetare och 36000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Vikariat
Omfattning: 75-100%.
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

 

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren