Hoppa till innehåll
IMD Sverige AB logotyp

Energitjänsteadministratör

Publiceringsdatum
15 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Åsa Holmander
Email
Vi växer med många nya kunder och behöver därför utöka vår Tjänsteavdelning. Till Svedala söker vi därför en Energitjänsteadministratör på heltid.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Techem IMD-system tillhandahåller mätare, system och tjänster för Individuell Mätning och Debitering (IMD) av vatten-, värme- och elförbrukning i flerbostadshus och radhusområden. Vi hjälper våra kunder med leverans, installation och driftsättning av mätare samt därefter avläsnings- och debiteringstjänster.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna för dig som Energitjänsteadministratör är att ansvara för korrekt avläsning, validering av mätdata/göra kontroller, beräkna och framställa debiteringsunderlag och datafiler enligt våra kunders energitjänsteavtal. Baserat på kundens rapporterade ekonomiska information till oss, beräknar du förbrukningskostnaden för lägenheterna eller de enskilda fastigheterna. Den ekonomiska informationen skickar du till kunderna enligt överenskommelse. Du hanterar även kundservice under dagtid för boende via telefon eller e-post och ger även support till styrelser och förvaltare.

Till din hjälp har vi ett stödsystem där förbrukningsdata och kundinformation finns. Du skickar och tar emot filer från kund och de boende, styrelsen eller förvaltare. Kunderna får tillgång till vår portal där de ser detaljerad information och kan jämföra mätare, lägenheter och fastigheter och du svarar på frågor kopplat till den infon.

Som Energitjänsteadministratör tillhör du ett mindre team som jobbar med avläsnings- och debiteringstjänster men du har kollegor som jobbar med försäljning, projektledning och installation.

DIN BAKGRUND/DINA EGENSKAPER

Vi tror att du har
  • Minst gymnasieutbildning och har arbetat med liknande uppgifter, kanske inom energi- eller fastighetssektorn
  • Är ansvarstagande och lösningsorienterad och du förstår hur du representerar företaget på bästa sätt i din arbetsdag.
  • Kan arbeta självständigt och hålla bestämda leveranstider
  • Ha vana och vilja att tala i telefon med kunder samt svara på e-post på ett korrekt sätt
  • Kunskaper i Excel och Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska.
Tveka inte att söka om du tror att du är rätt person för arbetet! Vi värdesätter din inställning och dina personliga egenskaper lika högt som utbildning och tidigare erfarenhet. Välkommen att skicka in ett CV och ett personligt brev!
IMD Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 maj 2024 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har mer än 20 års erfarenhet av IMD och har idag generalagenturen för Techems mätare och system på den svenska marknaden. Med kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm hanterar vi kunder över hela
Sverige. I dagsläget är vi cirka 25 anställda och har för avsikt att fortsätta växa organisatoriskt. Gå gärna in på www.imd-system.se för att läsa mer om vår verksamhet.