Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Joakim Karlsson
Email
Vi på Karstorps Däckmarknad behöver stärka upp vårt team. Vi är ett socialt gäng som bidrar till att dagarna blir extra roliga. Här erbjuds växlande dagar med allt från kundbemötande till att laga bilar/byta däck.

Om arbetet
Du jobbar med montering av däck, fälgar och hjulskifte och övrigt förekommande uppgifter kopplade till däckservice. På Karstorp kommer du även att ta emot kunder som har bokat tid, samt drop-in kunder. Du kommer även ta emot kunder via telefon, mail och på plats. Sälja däck och övriga tjänster.

Vem söker vi?
Du är en praktisk person som inte har "tummen mitt i handen". Vi ser gärna att du har ett bilintresse, och har erfarenhet av att byta däck, på fritiden eller i arbetet. Det är viktigt att du har god fysik för att klara arbetsuppgifterna. Eftersom du har kontakt med våra kunder ser vi att du är en glad och serviceinriktad person med bra driv och goda kunskaper i svenska.

Meriterande
  • Erfarenhet från bil- eller gummiverkstad
  • B-körkort
  • Truckkort
Vi jobbar löpande med ansökningarna så sök tjänsten redan idag

Ansök här på joakim.karlsson@atracco.se

Vi är en del av LKQ Atracco atracco.se

Läs mer om oss på dackmarknad.se
Atracco Norrköping logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 juli 2024 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atracco är ledande i Norden inom miljövänlig bildemontering och försäljning av begagnade bildelar. Vi är auktoriserad bilskrot med anläggningar i Hedemora, Växjö, Stockholm, Örebro, Linköping,
Norrköping, Uppsala, Helsingborg, Katrineholm och Kristianstad. Koncernen omsätter ca 750 mkr. I Norrköping finns idag cirka 35 medarbetare som arbetar med allt från inkommande fordon, demontering, försäljning och leverans till kund.