Hoppa till innehåll
Engströms logotyp

Tekniker Lastbilar

Publiceringsdatum
20 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker efter en nyfiken och lösningsorienterad person som ger det där lilla extra till våra kunder. Om det är din drivkraft passar du som tekniker hos oss i Linköping! På Engströms Lastbilar möts framtidsanda och kvalitét i en härlig kombination - bli en del av ett stabilt företag i förändringsfas där du kan spela en viktig roll på vår resa.

Som tekniker hos oss ingår du i ett trevligt, stödjande och kompetent team där fokus hela tiden ligger på kundnöjdhet. Dina arbetsuppgifter består av service, underhåll och reparationer av tunga fordon, med inriktning på Scania och släpvagnar. Vi erbjuder ett omväxlande jobb där du arbetar med den senaste utrustningen och får stora möjligheter till utveckling. Du behöver inte kunna allt från start, vi hjälper dig rätt på vägen.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som tekniker mot tunga fordon eller motsvarande. Kanske har du fordonsteknisk utbildning i grunden eller ett brinnande intresse för fordon och teknik. Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort, saknar du C-behörighet är detta något vi kan erbjuda. Detta arbete kräver en hel del datorkunskaper som vi tror att du innehar. Det är meriterande om du har el- och hydraulikkompetens.

Som person har du en stark drivkraft och trivs i en miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Du har en mycket god känsla för service och är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder nöjda. För att fungera i rollen behöver du vara strukturerad och noggrann samtidigt som du ser till helheten och samarbetet i teamet. Du är öppen och har lätt för att kommunicera. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Vill du satsa på oss kommer vi satsa på dig. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning via Scanias gedigna utbildningsprogram och våra övriga samarbetspartners, därför är utvecklingsmöjligheterna i rollen är stora.

Låter det intressant?
Skicka in din ansökan idag!
Sista ansökan är 11 augusti, men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du vår Servicechef Mikael Hansson

Telefon: 013 - 255055
Mail: mikael.hansson@engstromsbil.se
Engströms logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juli 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Engströmskoncernen är en familjeägd företagsgrupp som grundades 1927 och har idag försäljnings- och serviceverksamhet i Linköping, Vimmerby, Västervik samt Kisa. Engströms är auktoriserade återförsäljare av Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT, Cupra, Volkswagen transportbilar och Scania. Koncernen omsätter 1,3 miljarder SEK, har cirka 280 anställda och omfattar Engströms Bil AB, Engströms Lastbilar AB, Engströms Fastighet AB samt Engströms Finans AB.