Hoppa till innehåll
Jobbfeed logotyp

Skadetekniker - Norrköping

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en driven tekniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter? Nu söker Tage Rejmes Lastvagnar AB sin nya skadetekniker!

Din framtid

Du kommer arbeta på vår skadeverkstad i Norrköping och tillsammans med övriga kollegor möta våra kunder och se till att deras besök i verkstaden blir så kort och korrekt som möjligt.
Rejmes ledord är trovärdighet, skyldighet och ansvar och för oss är det en självklarhet att det ska genomsyra både vår och din vardag. Rejmes Lastvagnar är ett företag i ständig förändring och vi jobbar löpande med förbättringar både för kunden men självklart även för dig som medarbetare.

Hos Rejmes blir du en del av Sveriges största servicenätverk som kommer kunna erbjuda dig både kompetens - och personlig utveckling.

Personliga egenskaper och kvalifikationer
  • Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse.
  • Relevant utbildning.
  • Erfarenhet av arbete med lastbil eller entreprenadmaskiner.
  • Erfarenhet av plåt, plast och svetsarbete. Svetslicenser är meriterande.
  • Erfarenhet av ram och riktarbete på tunga sidan meriterande.
  • Ett gott kundbemötande.
  • Körkort B (krav), samt C och D är meriterande.
För att trivas i rollen bör du vara lösningsorienterad, kundfokuserad och ordningsam. Rollen kommer att kräva att du är noggrann och har en hög känsla för kvalité.

Övrigt

I denna rekrytering samarbetar Tage Rejmes Lastvagnar AB med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på patricia.contreras@kraftsam.se.

Externa rekryteringsbolag och säljare undanbedes vänligen men bestämt.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfeed logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen finns representerad med 25 anläggningar för försäljning, service och reparationer på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

Tage Rejmes Lastvagnar AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Tage Rejmes Lastvagnar AB är auktoriserad återförsäljare av Volvo lastvagnar och bussar. Företaget driver verksamhet i Norrköping, Linköping, Motala och Tranås. Förutom lastvagns- och bussförsäljning bedrivs leasing- och serviceverksamhet samt försäljning av transportutrustning, reservdelar, tillbehör och drivmedel. Företaget omsätter cirka 320 miljoner kronor.