Hoppa till innehåll
Askling Bil logotyp

Tekniker till Askling Bil i Mjölby

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vilka är vi?

Askling Bil är familjeföretaget som värnar om sina medarbetare likväl som sina kunder. Vi har en hög trivsel bland medarbetarna vilket gör att många väljer att stanna och utvecklas vidare tillsammans med företaget. Askling Bil har växt stadigt sedan starten 1988 både i omsättning och i antal anställda, med goda och stabila resultat. Även om vi har blivit fler sedan vi startade har vi lyckats bibehålla den familjära känslan i bolaget då varje enskild person syns och är viktig för helheten.

Askling Bil är auktoriserad återförsäljare av Toyota och Lexus. Våra varumärken är vi stolta över och 2021 toppade Toyota listan avseende " Sveriges mest rekommenderade varumärken" och var topp 3 2022.

Vi finns i Linköping, Norrköping, Nyköping, Motala och Mjölby och erbjuder försäljning, verkstad, reservdelar och tillbehör.

Det är till vårt lilla gäng i Mjölby som vi nu söker en ny tekniker.

Vad gör du hos oss?

I rollen som tekniker på Askling Bil arbetar du med service, underhåll och reparationer på Toyotabilar med världsledande hybridteknik. I din roll har du möjlighet att ta olika inriktningar, baserat på din tidigare erfarenhet såväl som ditt intresse. Utöver förekommande servicearbeten finns det möjlighet att specialisera sig inom transportbilar eller vindrutebyten. Inget är omöjligt!

På vår Mjölbyanläggning är vi härligt familjära och du kommer arbeta i en mindre grupp tekniker och rådgivare.

Här kan du läsa mer om hur våra medarbetare tycker det är att jobba hos oss!

Vem söker vi?

Vi söker dig som troligtvis har jobbat ett par år i en fordonsteknisk roll där reparationer, diverse felsökningar samt service är vanligt förekommande i din vardag. Du behöver ha god svenska i tal och skrift samt engelska läsförståelse. B-körkort är ett skallkrav.

Det är meriterande om du är van att arbeta med transportbilar samt har utbildning i rutbyten.

Vi lägger stor vikt vid dig som person och tycker det är viktigt att vi trivs tillsammans i vår mindre grupp. Som person tror vi att du;
  • Har en lättsam inställning som skapar en skön stämning i gänget.
  • Har god förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du vill skapa goda resultat tillsammans med dina kollegor för att uppnå nöjda kunder.
  • Har förmåga att arbeta effektivt under tidspress samtidigt som du utför arbetet med noggrannhet.
Ansökan

Känner du att denna beskrivning passar in på dig? Ansök redan idag då vi arbetar löpande med urvalet. Sista ansökningsdag är 2024-06-30.

Vid frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att höra av dig till Lovisa Holgersson, HR på Askling Bil på lovisa.holgersson@asklingbil.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Askling Bil logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren