Hoppa till innehåll
Karstorps Bildemontering AB logotyp

Vi söker personal till Pack/Lager leverans

Publiceringsdatum
17 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Patric Lifberg
Email
Välkommen till vår baklängesfabrik!

Är du intresserad av att bli en del av gänget på Atracco i Norrköping? Vi söker Pack/Lager personal till vår demonteringsanläggning i Norrköping.

Du är praktiskt lagd, engagerad och ansvarstagande med ambition att utveckla både dig själv och din arbetsplats. Du värdesätter ett gott samarbete med kollegor. Som person är du effektiv och noggrann och motiveras av att se bra resultat i ditt arbete.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med Pack/lager eller en annan liknande roll så ses det som meriterande.
  • B körkort
  • Truck-kort

Kort om tjänsten:

Du kommer arbeta på vår sista avdelning i kedjan. Pack och utleverans, där kommer du paketera, märka upp och se till att avgående gods kommer iväg i tid och på ett välpaketerat sätt för att undvika skador.

Du tar även emot gods som ska till olika avdelningar på företaget. Viss truckkörning förekommer. Viktigt med bra kommunikation mot både kollegor och expeditörer.

För att lyckas i rollen behöver du ha ansvarskänsla, behålla lugnet i stressade situationer och en förmåga att ta eget ansvar. Du är en lagspelare som förstår vikten av att bidra till en god arbetsmiljö. Då arbetet innebär en del lyft och att man står mycket, behöver du ha god fysik. Du behöver kunna läsa, skriva och kommunicera på svenska

Ditt arbete i korthet:
Som Pack/lager personal blir du en viktig kugge i ett väl fungerande maskineri. Ditt ansvar är att packa begagnade bildelar från fordon på ett säkert och effektivt sätt, samtidigt som du ser till att arbetet flyter på snabbt och smidigt.

Låter det spännande?
Maila ditt CV eller om du har frågor: Patric.Lifberg@Atracco.se

Skriv Ansökan Pack/lager och skicka till: patric.lifberg@atracco.se

Övrig information
Placering Norrköping, Ingeltorpsvägen 30.
Vi tillämpar 6 mån provanställning
Lön enl. avtal.
Patric Lifberg - Produktionsansvarig, Atracco Norrköping
DELA GÄRNA!
Karstorps Bildemontering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 augusti 2024 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atracco är ledande i Norden inom miljövänlig bildemontering och försäljning av begagnade bildelar. Vi är auktoriserad bilskrot med anläggningar i Hedemora, Växjö, Stockholm, Örebro, Linköping,
Norrköping, Uppsala, Helsingborg, Katrineholm och Kristianstad. Koncernen omsätter ca 750 mkr. I Norrköping finns idag cirka 35 medarbetare som arbetar med allt från inkommande fordon, demontering, försäljning och leverans till kund.