Hoppa till innehåll
Robot Grader AB logotyp

Automationsingenjör – Mekatronik

Publiceringsdatum
26 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Som automationsingenjör kommer du att arbeta med utveckling, programmering och test i våra lokaler i Mölndal samt installationer ute hos kund. Du kommer att utveckla nya applikationer med ny funktionalitet. Du kommer att arbeta i ett litet bolag med ett bra team av innovativa och mycket kompetenta kollegor som alla bidrar till bolagets fortsatta utveckling. Du kommer att lära dig mer om PLC, Visionsystem och robotik.

För att passa i rollen och trivas på jobbet tror vi att du har samlat på dig kunskap om industriell automation och brinner för att arbeta med olika tekniker inom automationsområdet.

Vi söker dig som är:
  • Civil- eller högskoleingenjör elektro/maskin/mekatronik
  • Du gillar programmering
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
En duktig automationsingenjör behöver vara bra på att hitta enkla och funktionella lösningar. Därför är det bra om du gillar och är van vid praktiskt arbete.

Vad vi erbjuder
  • Bra lön
  • Bra tjänstepension
  • Flextid
  • 5 veckors semester
  • Komptid efter tjänsteresa alternativt utbetald extra tid
  • Möjlighet att vid tjänsteresa få jobba och uppleva nya delar av Europa och Amerika
Gillar du att se resultatet av ditt arbete har vi något unikt att erbjuda.

Vi har nästan bara internationella kunder vilket innebär uppemot 50 resdagar/år.

Vänta inte med din ansökan, tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!
Robot Grader AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 juni 2024 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Robotgrader utvecklar och producerar robotiserade förpackningsmaskiner för livsmedel i våra lokaler i Mölndal. Vi har en världsledande applikation för vägning, sortering och förpackning av kycklingprodukter. Vi har installerat 75 maskiner med 175 robotar i Europa, Kanada och Australien. Vi är 10 anställda och ser fortsatt stark tillväxt på befintliga och nya marknader. Robotgrader konceptet kan appliceras på många produkter och vi fortsätter att utveckla nya hård- och mjukvaruapplikationer fokuserade på behov i livsmedelsindustrin. Våra kunder ställer stora krav på hygien, kapacitet och driftsäkerhet. Vi har en mycket spännande utveckling framför oss.

Robotgrader säljs uteslutande genom vår distributör Ishida Europe, som är ansvariga för försäljning och eftermarknad. Vi planerar nu för växt tillsammans med Ishida i både Amerika och Asien.