Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Automationsingenjör till LUE Engineering

Publiceringsdatum
18 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du några års erfarenhet av att arbeta som automationsingenjör och att driva tekniska projekt? Söker du en arbetsplats med platt organisation och korta beslutsvägar där du verkligen får vara med och påverka? Då ska du läsa vidare om möjligheten hos LUE Engineering!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos LUE Engineering.

Om företaget

LUE Engineering tar hand om allt från planering och konceptutformning till projektledning och implementering. Med över 20 års erfarenhet och bred kunskap inom konstruktion, tillverkning och montering är de en pålitlig partner för avancerade tekniska lösningar. De är experter på driftsäkra lösningar med skarp precession inom exempelvis mekanisk konstruktion, pneumatik och FEM. Exempel på projekt är att de varit med och utvecklat en termisk vakuumkammare (TVAC) som används för att testa utrusning som ska utså påfrestningar på höga höjder och i rymden. På LUE Engineering är de stolta över att vara det mindre företaget där varje individ spelar en avgörande roll för den gemensamma framgången - varje persons kompetens och engagemang är nyckeln till att leverera resultat till sina kunder.

Arbetsuppgifter

I rollen som automationsingenjör får du chansen att vara med och forma varje steg i projektets gång, från start till mål, samtidigt som du samarbetar med ett team av likasinnade för att säkerställa den högsta tekniska kvaliteten. Arbetsuppgifterna inkluderar därtill PLC-programmering, robotprogrammering samt testkörning och felsökning. Genomgående arbetar du också med teknisk problemlösning både ihop med kollegor och direkt med kund. För dig som är intresserad finns också möjlighet att handleda praktikanter.

* Driva projekt från start till slut
* Samarbete med likasinnade för att säkerställa högsta tekniska kvalitet
* PLC-programmering, robotprogrammering samt testkörning och felsökning
* Teknisk problemlösning med kollegor och kunder
* Möjlighet att handleda praktikanter

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Högskoleutbildning som automationsingenjör eller annan likvärdig relevant utbildning
* Några års erfarenhet av rollen, gärna med erfarenhet av att ta fram mjukvara för maskiner
* Behärskar PLC-programmering väl
* B-körkort

Vi tror att du som säker tjänsten är en person som trivs med att ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter och att du är duktig på att driva processer framåt. Du har en väl utvecklad problemlösningsförmåga och trivs med att lösa problem, men du är också bekväm med att be om hjälp när uppgiften kräver det för att komma vidare i ditt arbete. Du har ett strukturerat angreppssätt när du arbetar och du värdesätter att skapa och hålla en struktur i ditt arbete. Vidare trivs du att samarbeta med andra för att få fram den bästa lösningen, oavsett om det är kollegor eller kunder.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Lindome
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 maj 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.